Fotoğrafçı Ayağınıza Geldi!!!

cabik

hayatımda sɹǝʇ nq ʞǝ&#647
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
647
0
Merhabalar ;
Arkadaşlar ben amatör olarak photoshopla uğraşıyorum..kendi resimlerimi severek rötüşlüyor ve güzelleştiriyorum hatta makyaj bile yapıyorum.ok çirkin resimlerimi bile silmiyorum çünki photoshopla onları *ünlülerin resimleri gibi* mükemmel bir hale sokabiliyorum :))
çok severek yaptığım için çok ucuza yapıyorum.yaşadığım yerde çevremde dostlarım ve onların dostları derken yayıldı baya kişiye yaptım...
fotoğrafçılar kaça yapar bilmiyorum ama ben
**1 adet tek resminizi 5 tl ye yapıyorum.çift kişilik ise 8...isterseniz istediğiniz tarz makyaj tarif edin onuda yapayım..
**bu işin çekici yanı hiç yerinizden kalkmadan halletmeniz.
**çok net çekilmiş yakın portre resminizi mailime yollayın bende sizin mailinize geri yollayayım...
**gerisi size kalmış ister;
**msne koyun güzel resminizi,
**ister çıkartırın çerçeveletin,
**ister masaüstü resminiz yapın...
beğenmeyen hakkını helal etsin etmem diyene parası iade a.s

Son düzenleme:
canım örnek olarak kendi resimlerimi nasıl koyayım buraya.profesyonel olsam belki bikaç resim bulup koyabilirdim ama arkadaşlarımın resimlerini de koyamam buraya değil mi..
ama istersen yolla net bir resmini.yapayım..
beğenmezsen sana hediyem olur.baktıkça beni hatırlarsın :)) ..bana özel msj atabilirsin istersen..hoşçakal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…