Fotoğrafa bakar misiniz bebeğimin ayak parmağında şişlik ve kızarıklık

colorfulballoons

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
1.992
2.037
333
Merhaba kızımın parmaği yaklasik 1,5 aydır böyle geçmedi, kapı altında sıkışmış ezilmiş olabileceginden suphelenip iyi bir ortopedi doktoruna goturdum kirilsa bile kaynar ezilmistir dedi krem verdi rontgen cekmedi. Sonra dolama diye dusundum ona da krem verdi eczane surdum gecirmedi. Boyle bisey basina gelen var mi ? Sebebini bulamiyorum

Eklentiler

• 20221201_160411.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 267
Kızınız ev ayakkabısı vs giyiyor mu? Vuruyor olmasın.

Hayir giymiyor yani ayakkabi tarzi degil de patik gibi yumusak hic vuracak cinsten degil. Disarida giydigi ayakkabi desem degistirdik bot giyiyor simdi zaten fazla da cikmiyoruz.
Bot çok vuran bir ayakkabı türü ama, onu bir gözlemleyin derim. Benim parmağıma oldu aynısı çünkü kış günü spor ayakkabıya geçtim ayağım geçene kadar. Eğer hala geçmezse genel cerrahiye gidin bir, onlar bakıyor böyle şeylere

Ya sanki baş parmağıyla işaret parmağını sürtüyor gibi küçük kızımda da böyle olmuştu

Ama yine de doktora götürün aklınız kalmasın

Ayyy ısırırım bu arada o parmakları maşallah

Bottan önce olmuştu bu şişlik, yeni aldik botu ama genel cerrahiye bi gosterecegim

Ay keske öyle basit bisey olsa ama hic o hareketi yaptigini gormedim.

Hic cirkin bir bebek ayagi yok ya hepsi yemelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…