- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi colorfulballoons
-
Tesekkur ederim birsey isirmamistir sanmiyorum. 1,5 ay kesin olmustur geçmedi bir türlü ilerleme de yok iyileşme de yokGecmis olsun birsey isirmis olabilir mi ne zamandir bu halde?
Tamam o zaman bir de genel cerraha gösterelim sağolunBir de genel cerraha goturun. Kardesimin ayak tabaninda gizemi cozulemeyen bir sislik vardi. Kac doktor gezdi. Ortopedinin alanina giriyormus ama taniyi da dogru tedaviyi de genel cerrah yapti.
Kızınız ev ayakkabısı vs giyiyor mu? Vuruyor olmasın.Merhaba kızımın parmaği yaklasik 1,5 aydır böyle geçmedi, kapı altında sıkışmış ezilmiş olabileceginden suphelenip iyi bir ortopedi doktoruna goturdum kirilsa bile kaynar ezilmistir dedi krem verdi rontgen cekmedi. Sonra dolama diye dusundum ona da krem verdi eczane surdum gecirmedi. Boyle bisey basina gelen var mi ? Sebebini bulamiyorumEki Görüntüle 3169721 Eki Görüntüle 3169722
Hayir giymiyor yani ayakkabi tarzi degil de patik gibi yumusak hic vuracak cinsten degil. Disarida giydigi ayakkabi desem degistirdik bot giyiyor simdi zaten fazla da cikmiyoruz.Kızınız ev ayakkabısı vs giyiyor mu? Vuruyor olmasın.
Bot çok vuran bir ayakkabı türü ama, onu bir gözlemleyin derim. Benim parmağıma oldu aynısı çünkü kış günü spor ayakkabıya geçtim ayağım geçene kadar. Eğer hala geçmezse genel cerrahiye gidin bir, onlar bakıyor böyle şeylereHayir giymiyor yani ayakkabi tarzi degil de patik gibi yumusak hic vuracak cinsten degil. Disarida giydigi ayakkabi desem degistirdik bot giyiyor simdi zaten fazla da cikmiyoruz.
Bottan önce olmuştu bu şişlik, yeni aldik botuBot çok vuran bir ayakkabı türü ama, onu bir gözlemleyin derim. Benim parmağıma oldu aynısı çünkü kış günü spor ayakkabıya geçtim ayağım geçene kadar. Eğer hala geçmezse genel cerrahiye gidin bir, onlar bakıyor böyle şeylere
Ay keske öyle basit bisey olsa ama hic o hareketi yaptigini gormedim.Ya sanki baş parmağıyla işaret parmağını sürtüyor gibi küçük kızımda da böyle olmuştu
Ama yine de doktora götürün aklınız kalmasın
Ayyy ısırırım bu arada o parmakları maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?