Fotoğraf

melek93_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
264
71
Lütfen bana yardim eder misiniz? Birile tanistim nette turkiyede degil biraz konustk benim boydan fotomu istedi sonra yok deyince bana sevgiden bahsetme deyip gule gule dedi sizce ne yapmaliyim. konusmak istiyorum ama korkuyorum ya niyeto bozuksa diye

sen gerçekten netten yeni tanıştığın biri için foto mu istedi , sevgiden bahsetti , niyeti nedir diye sordun mu ya burada ??? yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum , kaç yaşındasın ?

sen gerçekten netten yeni tanıştığın biri için foto mu istedi , sevgiden bahsetti , niyeti nedir diye sordun mu ya burada ??? yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum , kaç yaşındasın ?
23 yaşındayim.Beni cok begendigni evlenmek amacli konustgunu soyledi. 2 ay sonra turkiye gelecem dedi. Bos geyikle isim olmaz dedi. Sonra boydan foto istedi atmadim. Sevgiye inanmiyosan banada biturlu guvenmiyorsun gule gule dedi.

sevgi anlayışı anormal bir arkadaş olmalı ki resmim atmadığında sevgi sorgulaması yapıyorsa atsaydın aşık mı ilan edecekti sizi . çok saçma bi durum. resimlere yapılabilen montajları , bunları tehditte kullanan insan haberlerini duyuyorsun değil mi ? yaptığın işlemi başından sonuna hoş bulmadığımı da söyleyeyim , yanlış anlama da kimse iki üç resimle başka ülkeye evlenmek için gelmez , gelmemeli . evlilik böyle basit olmamalı ki haberlerde her gün kötü haberler duymayalım artık . sen gerçekten onun boş geyikle işim olmaz demesiyle tatmin oluyor musun ? çok yeterli bir şey mi bu ya bi insana güvenmek için . klavyede yazması çok basit bir cümle bu . diğer bir çok cümleleri de böyledir kesin . lütfen hayatınıza böyle komik tecrübeler sokmayın . ilerde yaşayacağınız pişmanlıkları düşünün .

Galiba haklisiniz. Ben sadece bende mi acana mutlu olacağım düşüncesine kapildim. Bir anda sevilip benimde mutlu olabilcegm dusuncesi geldi. En yakin arkadasm nette tanisti. Yakin arkadaslarm cogu nisanli evli. Ben de oyle bir bosluga kapildim. Bem de sirf bu yuzden kokrktum fotoya bisey yapar cok zor degil bir kizim basima bisey geleblir diye. Cok buyuk bir yanlis yaptim konusarakta. Cok sagolun gozum bi an karardi. tekrar tesekkur ederim cok sagolun

hemen herkesin bir yerlerde nasibi vardır ve doğru zaman geldiğinde o gelir seni bulur :) bazı mutlu sonlar sabır ister . sabret ev bekle bence . ama ne olursa olsun herkese tek bir cümlesiyle güvenmemeliyiz . insanlar söz konusu çıkar olduğunda daha kolay yalan söyleyebiliyor . bunu unutmamak lazım .

suan okuyorum ben aslinda. Ama etrafmda herkesin biri var geziyo egleniyor baharda geldi ben sevilmek istedim bi anada bekliyorum insallah benide bulir bir gun. ben bjraz hep sabreden oldm ama olsn

okuyorsan madem mesleğini bir al eline o zaman beklemeyi bırak aralarından seçersin bak gör :) bahar insanın içini kıpır kıpır yapıyor haklısın . sevilmek istemeni anlıyorum . ilişkiyi değil doğru ilişkiyi dile Allah tan . sabretmeye devam :)

Az kaldi mezun olmak uzereyim insallah bir is bulabilirim. Ben biraz elimi attigmi kurutuyorum ya biri cikiyor ya gidiyor. Ozelliklede bahar da geldi oturup ders calismak cazip gelmiyor herkes foto atarken. Dogru beni seven bulurum bende insallah. ne zaman bilmiyorum ama ben de bigun o insani bulunca kizcam nerde kaldin diye iyi bi :)

İnternet arkadaşlığı
Birazcık konuşulmuş ve sevgiden mi bahsediyorsunuz.

inannnmaaaaa bırak bu işlerle uğraşmaaa tatlım belli ki niyet bozuk çok bariz yani ...

Hala böylelerine inananlar kaldı mı yahu. Bunu idrak edebilecek yaşta ve olgunlukta olduğunu düşünüyorum, fazla iyi niyetli ve safsın dikkat et bu iyi niyetini sömüren çok insan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…