• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotografıma bakarmısınz burun ucu estetiği mi olmalıyım burun estetiği mi?

yaptırma bence senı bı burun mutlu edemez kı once ıçsel guvenını topla burnun zaten güzel herzamanda sonuc cok guzel olmayabılıyor goruyosun sıtede 4 kez 5 kez olanlar var

Son düzenleme:
bence çok güzelsiniz ve bunda burnunuzun karizmatik oluşunun payı çok! lütfen neşter altına yatıp da güzelliğinizi riske atmayın. ben tam 4 kez ameliyat oldum, çünkü her seferinde eski halimi aratacak kötü müdahaleler gerçekleşti tabi bi yerde şans, doğru doktor, başarılı ameliyat ilkinde olmazsa, sonrakiler de şansınız azalıyor.ancak inanın en mükemmel burun mu doğal halim mi diye seçme şansım olsa yani şimdiki aklım olsa hiç yaptırmayı düşünmezdim sadece sağlıkla ilgili olarak gerekiyosa düşünülebilir. tabi ki çok anormal büyüklükte ve dağınık görünümlü burunlar için insanların ruh halini her an olumsuz etkileyen durumlarda söylenecek söz yok!. Ancak sizin gibi birinin daha da güzelleşme çabası içine girmesi güzelliğiniz üzerinde kumar oynamak olur. Lütfen bunu yapmayın çünkü değmez!

burnunuz çok güzel hiç elletmeyin derim ben kesinlikle eskisi gibi rahat bir yaşantınız olmayacak darbe almaktan korkan bir paranoyağa dönüşüyor insan ister istemez sağlık sebebi dışında güzellik için işlem görmeye değmez hele ki bu yüzünüzün tam ortasındaki burnunuzsa hiç :50:

sakın elletme burnunu! çok güzel bir havan var, niye hep aynı görünen yüzlere benzeyesin?
eğer birinin gerçekten çirkin olduğunu düşünsen bunu gidip ona söyleyebilir misin? hiç zannetmiyorum, böyle birşey aklımdan geçtiğinde bile utanıyorum ben. sana bunu söyleyenler için 2 seçenek var:
1. utanmaz insan müsvetteleri
2. kıskançlıktan ölmek üzereler.
hangisini seçersen seç, mantıklı geliyor mu senin güveninin o kötü enerjili insanların ne yaptığı ettiğine bağlı olması? sen burnunu yaptır onlar sana gözünün üstünde kaşın var o yüzden güzel değilsin diyecekler.
benim aklıma kazıdğım birşey var: iyi niyetli güzel ruhlu olunca bu dünyada insanın yolları açılıyor, ölünce de çiceklere ağaçlara karışıyorsun can oluyorsun. fesat ve pis insanlar ise yok oluyorlar sanırım insanın başına gelebilecek en büyük felaket yok olmak.

Son düzenleme:
KUSURA BAKMAYIN BAYRAM TATILINDEN OTURU EVDE DEGILDIM NETE GIREMEDIM YORUMLARINIZI TEK TEK OKUDUM NASIL GAZA GELDIM ANLATAMAM ARTIK DAHA AZ RAHATSIZ OLUCAM GALIBA WASBILEGECEBILIRM YAPTIRMAKTAN ZATEN GERI DONUSU YOK COK KORKUORUM UFACIK BI BEN ALDIRDIM SNRA PISMAN OLDUM YUZUM ANLAMSIZLASTI GIBI BIDE BURUN INSANI BAMBASKA BIRI YAPIYO KORKUORUM FaKAT BENIM KADINLIK GURURUM COK FAZLA RENCIDE EDILDI SANKI ORAMI BURAMI YAPTIRINCA YERINE GELICEK ESKI BEN OLUCAKMISIM GIIBI GELIYO RANDEWUMA DAHA TAM BI AY WAR COK IYI DUSUNMEM LAZIM BILIORUM HERKESE TESEKKR EDRM

KUSURA BAKMAYIN BAYRAM TATILINDEN OTURU EVDE DEGILDIM NETE GIREMEDIM YORUMLARINIZI TEK TEK OKUDUM NASIL GAZA GELDIM ANLATAMAM ARTIK DAHA AZ RAHATSIZ OLUCAM GALIBA WASBILEGECEBILIRM YAPTIRMAKTAN ZATEN GERI DONUSU YOK COK KORKUORUM UFACIK BI BEN ALDIRDIM SNRA PISMAN OLDUM YUZUM ANLAMSIZLASTI GIBI BIDE BURUN INSANI BAMBASKA BIRI YAPIYO KORKUORUM FaKAT BENIM KADINLIK GURURUM COK FAZLA RENCIDE EDILDI SANKI ORAMI BURAMI YAPTIRINCA YERINE GELICEK ESKI BEN OLUCAKMISIM GIIBI GELIYO RANDEWUMA DAHA TAM BI AY WAR COK IYI DUSUNMEM LAZIM BILIORUM HERKESE TESEKKR EDRM

Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden forumumuzda yasaktır. Mesajınızı yeniden düzenlerseniz sevinirim..:34:

cok ozr dılerım ben bılmıyodum ddaha once uyaranda olmamıstı tekrar mı yazmam gerekcek sımdı

canım valla bu burnun neyinden nefret ettin anlamadım ucuda kendide gayet hos .. bence gecici bişe buhemen karar verme amelyata derim :)

Kesinlikle ameliyat olma burdan gördüğüm ameliyatlı burunların bazılarından bile güzel mistik ve gizemli bir havan var sakııııııın olma süper burun...

karakter sahibi bir burnun var eğer seni rahatsız eden bir sağlık problemin yoksa anestezi almak bile insanın hayatında çok şey değiştiriyor... Zor bir ameliyat burun çünkü yüzün en ortasında bir organ görünmeyen yaraların iyileşmesi en az 6 ay sürüyor.. iyice düşünmelisin ben Sağlık problemi dolayısıyla ameliyat oldum bunları tecrübe etmiş biri olarak...burnun çok hoş sağlık problemin yoksa olma...

Back
X