• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotografıma bakarmısınz burun ucu estetiği mi olmalıyım burun estetiği mi?

sen bu burna mı aynada bakamıyorsun?????kesinlikle yaptırma birsey burnununa canım senınkı gayet guzel hem kemerlı falan olmadıgı surece yaptırmaya gerek de gormuyorum ben ...
burun amelıyatına bır kere bulastıktan sonrası zor, cunku hem ,her operasyon sonucu ıyı olacak dıye bırsey yok , hem de , amelıyat sonrası uzuuun bır muddet kendı burnundakı gıbı rahat hareket edemeyecek hep uzerıne tıtremek zorunda kalacaksın . sen mukemmel bır burun ısterken ,eskısını mumla arayacagın bır sonuc da olusabılır yanı ve ondan sonrası duzeltmek cooook zor. yanı sımdı boyle duzgun bır burnun varken rıske gırmeye hıc ama hıc degmez bence ....

Son düzenleme:
ben sımdı koyıım madem fıkırlerınız cok onemlı

Queeennnn ne güzel bir burnun var!!!! sakın bozma! Benim burnum böyle olsaydı asla yaptırmazdım. Çok güzel bir kızsın, inan bana burnunda çok güzel...bak ben kimseyi dinlemedim, burnumu bozdurdum şimdi o kemerli burnumu çok özlüyorum! insanlar sana bakıyorsa güzel olduğun için, burnundan dolayı değil. Biliyorum sen şu an kafana taktın ve giderek büyütüyorsun ama inan bana burnun çok güzel!!!

Yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederm bana cok moral oldu
bugun wazgecsem uc bes gun snra yıne acaba mı dıye baslıcam cunku aylardır bunun gelgıtlerını yasıyorum aslına bakarsanız cok guzel olmak ıstıyorum galıba ozel sebeplerden oturu yasadıgım cok uzucu olaylar war kendımı cok ezık cırkın yuzune bakılmıcak gıbı hıssttıgım anlar ınanılmaz fazla sankı burnuma sıhırlı o el dokununca daha ıyı olcak gıbı gelıyo kaybettıgım oz guvenımı yenıden kazanırım belkı ama aksıde olabılır bılmıyorum
dusuncelerınız ıcın de hepınıze ayrı ayrı tesekkr edrm

fıstık gibi kızsın bacım valla hem alımlı hem güzelsin

hiç dokunma burnuna dicem ama galiba kararını vermişsin illa yaptıracaksın yani

özel meselelerin ne bilmiyorum ama bütün samimiyetimle söylüyorum kıskanılıyosundur sen

çünkü gerçekten sıradan bir tip değilsin oldukça çekicisin aynaya baktığında görmüyo musun ?

şu kıskanılma ihtimalini iyi düşün eminim öyledir çünkü

fıstık gibi kızsın bacım valla hem alımlı hem güzelsin

hiç dokunma burnuna dicem ama galiba kararını vermişsin illa yaptıracaksın yani

özel meselelerin ne bilmiyorum ama bütün samimiyetimle söylüyorum kıskanılıyosundur sen

çünkü gerçekten sıradan bir tip değilsin oldukça çekicisin aynaya baktığında görmüyo musun ?

şu kıskanılma ihtimalini iyi düşün eminim öyledir çünkü
sımarcam ben boyle dersen ozel meselelerımı daha once burda paylaşmıstım ben aslında tabı baska bı bolumde esıme yakısmadıgımı cok cırkın oldugumu soyleyenler oldu wel hasıl benım psıkoljımı alt ust ettıler bende burnumu uzun buldum yptırım dedım sonra nereme musallat olcam onu da bılmıyorum

sımarcam ben boyle dersen ozel meselelerımı daha once burda paylaşmıstım ben aslında tabı baska bı bolumde esıme yakısmadıgımı cok cırkın oldugumu soyleyenler oldu wel hasıl benım psıkoljımı alt ust ettıler bende burnumu uzun buldum yptırım dedım sonra nereme musallat olcam onu da bılmıyorum

eğer yanlış hatırlamıyosam eğer sen tahmin ettiğim konuyu açan arkadaşsan valla sana daha çok kızdım şimdi :D

kendine gel bacım sen ameliyat olsan burdaki insanlara ne yararı olacak ne de zararı doğru olanı söylüyor herkes hiiçç gerek yok

böyle gayet çekicisin ya ameliyat olduktan sonra ifaden değişirse çekiciliğini kaybedersen ne yapacaksın

çıkar aklından canım bence bu işi.

Son düzenleme:

cok guzelsın fıstıgım o dıyenler kendılerıne baksınlar

o psikolojiyi çok iyi biliyorum çok dokunuyor insana.. ve bir zaman sonra ee güzelsin diyorlar neden böyle oluyor diyorsun..ve sonra birisinin senin güzelliğini bozan burnun diyor ve ardından ben soruyorum ee sadece onun için mi diye evet zaten başka birşeyde yok... hala aklımda... içime dokunduu ...!!!

eğer yanlış hatırlamıyosam eğer sen tahmin ettiğim konuyu açan arkadaşsan valla sana daha çok kızdım şimdi :d

kendine gel bacım sen ameliyat olsan burdaki insanlara ne yararı olacak ne de faydası doğru olanı söylüyor herkes hiiçç gerek yok

böyle gayet çekicisin ya ameliyat olduktan sonra ifaden değişirse çekiciliğini kaybedersen ne yapacaksın

çıkar aklından canım bence bu işi.
yanlıs olmasın burdakıler cırkın demedı bana saolsun hepsı benı kendıme getırdı benım kendı cevrmde esımın ıs arkadsları falan bazen oyle bakıslar yakalıyorum kı kendımden mıdem bulanıyo bu cok agır bı durum ben evlenmeden once ayakalrım her konuda yere cok saglam basardı sımdı esımle dısarı cıkarken kendımı ınanılmaz ktu hıssedıyorm

o psikolojiyi çok iyi biliyorum çok dokunuyor insana.. Ve bir zaman sonra ee güzelsin diyorlar neden böyle oluyor diyorsun..ve sonra birisinin senin güzelliğini bozan burnun diyor ve ardından ben soruyorum ee sadece onun için mi diye evet zaten başka birşeyde yok... Hala aklımda... Içime dokunduu ...!!!
bırılerının hıssettıklerımı anlamasına cok sevınıyorum sanırım bu sıteyıde buyzden cok sevıyorum ben en cıkmazdayken ve aklımdan bın br turlu sacmalık gecerken hopbırılerı dur kendıne gel dedı
sımdı ıstıyorumkı bana aynada bakarken burnum batmasın nekadar ktu zatn esımede yakısmıyoruum demıım

cok guzelsın fıstıgım o dıyenler kendılerıne baksınlar

tesekkur ederım ben o dıyenlerle bas edemedım olan bana oldu sımdı nereme napsam dıye dıdınıp duruyorum ve 21 aralıkta malatyaya gıtmek ıcın gun aldım doktordan bakalım kesım yapcam amelıyat demedı hıc yapmayabılırm gerk grmeyebılırm dedı oyle bakalım hayrlısı olsun

yanlıs olmasın burdakıler cırkın demedı bana saolsun hepsı benı kendıme getırdı benım kendı cevrmde esımın ıs arkadsları falan bazen oyle bakıslar yakalıyorum kı kendımden mıdem bulanıyo bu cok agır bı durum ben evlenmeden once ayakalrım her konuda yere cok saglam basardı sımdı esımle dısarı cıkarken kendımı ınanılmaz ktu hıssedıyorm

biliyorum hatırladım konunu yazmıştım da konuna

ve ben de dahil yazan herkesin senin eşinden çok daha güzel olduğunu düşündüğünü çok iyi hatırlıyorum

senin eşine yakışmadığını söyleyen kişinin amacının farklı olduğunu hepimiz yazmıştık sana canım

mesele burun ameliyatı da değil madem çok istiyorsun git yaptır ama sorun kendinin farkına varman bunun için ısrar ettim sana

valla canım açıkcası bende seni beğendim güzel görünüyorsun gayet bende önden güzel gibiyim ama yandan sanki başka biri gibiyim ve sonunda bu cuma ameliyat oluyorum ama gerçekten çok kötüyüm şimdi sevdiğimde istemiyor ama onun yanında ben ondan 4 yaş küçük olmama rağmen büyük duruyorum sanırım burnumdan kaynaklanıyor beni farklı gösteriyor birde özgüvenim geri gelcek inanıyorummm seni anca bu durumda olanlar anlar umarım burnum iyi olurda dahada kötü olmam.. ama daha ne kadar kötü olabilir ki ?? işte o yüzden ben oluyorum he yine söylüyorum çok çekici güzelsin ondan bakıyorlar :) ama aklını sürekli meşgul ediyorsa benim gibi ol derim.. ama doktoru iyi araştır sonra dönülmez yollara girme canım

biliyorum hatırladım konunu yazmıştım da konuna

ve ben de dahil yazan herkesin senin eşinden çok daha güzel olduğunu düşündüğünü çok iyi hatırlıyorum

senin eşine yakışmadığını söyleyen kişinin amacının farklı olduğunu hepimiz yazmıştık sana canım

mesele burun ameliyatı da değil madem çok istiyorsun git yaptır ama sorun kendinin farkına varman bunun için ısrar ettim sana
evet bende cok ıyı hatırlıyorum o konuyu benım ıcın ınanılmaz bı tecrube once yalancıyım falan sanmıslardı
her nese ya en azından bıkere doktorla konusmak ıyı gelcek cunku yapmayabılırm dedı

evet bende cok ıyı hatırlıyorum o konuyu benım ıcın ınanılmaz bı tecrube once yalancıyım falan sanmıslardı
her nese ya en azından bıkere doktorla konusmak ıyı gelcek cunku yapmayabılırm dedı

boşver :D

Bilge Bey ' e mi gideceksin ?

çok başarılı bir doktor gerçekten

hayırlısı olsun hakkında

valla canım açıkcası bende seni beğendim güzel görünüyorsun gayet bende önden güzel gibiyim ama yandan sanki başka biri gibiyim ve sonunda bu cuma ameliyat oluyorum ama gerçekten çok kötüyüm şimdi sevdiğimde istemiyor ama onun yanında ben ondan 4 yaş küçük olmama rağmen büyük duruyorum sanırım burnumdan kaynaklanıyor beni farklı gösteriyor birde özgüvenim geri gelcek inanıyorummm seni anca bu durumda olanlar anlar umarım burnum iyi olurda dahada kötü olmam.. Ama daha ne kadar kötü olabilir ki ?? Işte o yüzden ben oluyorum he yine söylüyorum çok çekici güzelsin ondan bakıyorlar :) ama aklını sürekli meşgul ediyorsa benim gibi ol derim.. Ama doktoru iyi araştır sonra dönülmez yollara girme canım
cok ıgrenc bı durum
ben doktoru burdn duydum bılge bey var ya malatyada ona gıdecem gorucek burnumu sonra kara verıces senın ıcın dua etcem ısallah cok cok ıyı olur

boşver :d

bilge bey ' e mi gideceksin ?

çok başarılı bir doktor gerçekten

hayırlısı olsun hakkında
evet bılge beye burda yaptıgı buruundan bı tne sıkaytcı kımse gormedım 21 aralıkta gıtcem ısallah cok korkuyoorum ama omur boyuda keskelerle de bogusabılcegıme ınanmıyorum

evet canımm moral bozucu :(
tamam canım ben kkya güveniyorum çünkü bende burdan duydum :)
bu arada bende duydum bilge beyi baya forumda geçti ismi inş hepimiz için çok çok iyi olur :)) allah sevdiklerimizden ayırmasın bizi çok sağolasın :16:

evet canımm moral bozucu :(
tamam canım ben kkya güveniyorum çünkü bende burdan duydum :)
bu arada bende duydum bilge beyi baya forumda geçti ismi inş hepimiz için çok çok iyi olur :)) allah sevdiklerimizden ayırmasın bizi çok sağolasın :16:
amın canım
sen kıme olucaksın

Back
X