saolsun herkes oyle soyledı aslında cokta moral oldu ama benı uzdugu ıcın sanırım dısarı cıkınca bırı dıkkatlı baksın sey sanıyorum benım burnum cok cırkın ona bakıo
tam tersi güzel olduğun için bakıyolar bence çirkine niye baksınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolsun herkes oyle soyledı aslında cokta moral oldu ama benı uzdugu ıcın sanırım dısarı cıkınca bırı dıkkatlı baksın sey sanıyorum benım burnum cok cırkın ona bakıo
tam tersi güzel olduğun için bakıyolar bence çirkine niye baksınlar
cok cok haklısın zaten aylardır kendımle savasıyorum uye olmadan once de burda okuyodum tecrubelerı bazen cok cesaretlenıp tamm kesın olcam dıorum bazen bakıorum bes kere amelıyt olan war krkup wasgecıorum esım bazen dalga gecıyo o farkında dııl galıba ben kırılıyorum fındık burunlu fılan dıo cok uzuluyorum sadece ucuna yaptırmak daha mantıklı gelıyo fakat bıde butunuk olmasa dıe cok krkuorum bılge beyle konustum gel hallederıs dedı bende yakında gıdecem sanırım
yakın bı zamanda gorusmek ıcın doktorla malatyaya gıdıcem zaten oda oyle burun ucu olmak ıstıyorum demekle olmaz dedı bakalım ısallah korktuklarım basıma gelmezben sadece burun ucu estetiği sana olmaz diyorum burun kemiğin uzun ve düz sadece burun ucunu yaptırısan burun kanatların daralacak burun deliklerin küçülecek ama burun kemiğin öyle iki gözünün ortasından başlayıp aşağıya doğru dümdüz inecek kavisli bir burun yaptırsan çok güzel olur burun kemiğin öyle dümdüz durmaz burun ucunda yukarı kalktığı için daha güzel durur yada belki hem burun ucu hem hafif bir kavis yaptırabilirsin buna dr karar verir ama sadece burun ucu ile olmaz hiç te gereği yok
tesekkür ederim:)olma canım böyle çok güzelsin
sen o burunla bakmak istemiyorsan valla biz ne yapalım offff aynı ben de öle...:2:cok tesekkur ederm
ben aynaya walla bakmak ıstemıyorum
evet canım burnın uzun ucundan ameliyat ol kemik yok orada sorun yok
bıde onden bı foto koymalımıydım ben acaba
ben sımdı koyıım madem fıkırlerınız cok onemlıkesinlikle koymalısın hatta keşke öndende kosaydı dedim daha anlaşılır olur cnm bakalım tepkiler nasıl olucak