• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotografıma bakarmısınz burun ucu estetiği mi olmalıyım burun estetiği mi?

cok cok haklısın zaten aylardır kendımle savasıyorum uye olmadan once de burda okuyodum tecrubelerı bazen cok cesaretlenıp tamm kesın olcam dıorum bazen bakıorum bes kere amelıyt olan war krkup wasgecıorum esım bazen dalga gecıyo o farkında dııl galıba ben kırılıyorum fındık burunlu fılan dıo cok uzuluyorum sadece ucuna yaptırmak daha mantıklı gelıyo fakat bıde butunuk olmasa dıe cok krkuorum bılge beyle konustum gel hallederıs dedı bende yakında gıdecem sanırım

ben oldum önden bi problemim yoktu yandan sevmidu burnumu bi anlık bi delilikle krar verdimmm büük bi umutlada ameliyata girdim eski burnumdan cok daha ii bi burnum var ama çektiğine değdi mi die sorarsan hayır ben burnumuyandan begenmiodum suan yine begnmiorum 2. ayım reviyon olmayı düşünüorum şimdiden . ama suann buda mümkün diil en az 6 ayla bi yıl gecmesi gerekio 1. ameliyatın üstünden. ameliyat zor bi ameliyat diil kesinlikle korkulcak bi tarafı yokk giriosun cıkıosun anlamadann iileşiosunn . ama pskolojin alt üst oluooo . doktorunu nekadar ii secersen sec sans bu birazda ne yazıkki buun yapınlada alakalı ve her doktor sana bunu sölicektirrr burun estetiğindeeeeeeee 100 de 10 da olsa ikinci bi ameliyatt riskii her zamannn varrrrrrrrrr :( ben o 100de 10 un içindeyimm. suanki halim kötü mü diil ama zamanımı paramı sabrımı zamanımı pskolojimi verdim bu ameliyata ve sonucunda hatalı bi burunla idare edemem eskisinee göree cok ii ama ameliyat olduğun içinnn en iisni isticeksin sendeeeeee uzun bi süreçççç bu burun için bukadar süreçten gecmeye değmez gercekten bişeyi yok burnunun.

ben sadece burun ucu estetiği sana olmaz diyorum burun kemiğin uzun ve düz sadece burun ucunu yaptırısan burun kanatların daralacak burun deliklerin küçülecek ama burun kemiğin öyle iki gözünün ortasından başlayıp aşağıya doğru dümdüz inecek kavisli bir burun yaptırsan çok güzel olur burun kemiğin öyle dümdüz durmaz burun ucunda yukarı kalktığı için daha güzel durur yada belki hem burun ucu hem hafif bir kavis yaptırabilirsin buna dr karar verir ama sadece burun ucu ile olmaz hiç te gereği yok

ben sadece burun ucu estetiği sana olmaz diyorum burun kemiğin uzun ve düz sadece burun ucunu yaptırısan burun kanatların daralacak burun deliklerin küçülecek ama burun kemiğin öyle iki gözünün ortasından başlayıp aşağıya doğru dümdüz inecek kavisli bir burun yaptırsan çok güzel olur burun kemiğin öyle dümdüz durmaz burun ucunda yukarı kalktığı için daha güzel durur yada belki hem burun ucu hem hafif bir kavis yaptırabilirsin buna dr karar verir ama sadece burun ucu ile olmaz hiç te gereği yok
yakın bı zamanda gorusmek ıcın doktorla malatyaya gıdıcem zaten oda oyle burun ucu olmak ıstıyorum demekle olmaz dedı bakalım ısallah korktuklarım basıma gelmez

çok elzem gibi durmuyor. ama doktor ne diyecek bakalım. benim de sorunum benzer. kemiğimde çok sorun yok ama ucunu beğenmiyorum. sen doktora gidip gel de ne dediğini bizle paylaş:)

bende aralıkta esımn ıznınde malatyaya gıdıcem doktora burdakı kızların sayesınde ınanılmaz guvenıyorum o nası uygun gorurse gozum kapalı tamam dıcem

bısey farkettım bıtane bıle tam onden fotom yok en onden bunu bulabıldım
TAMAMDIR BULDUM

Eklentiler

• $28613_103671206347724_100001145364826_33010_1454630_n.jpg
    $28613_103671206347724_100001145364826_33010_1454630_n.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSCF1067.JPG
    $DSCF1067.JPG
    40,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
bence kesinlikle ameliyat yaptirip burnunu yapaylastirma ve mahvetme inan cok guzelmis.
hic gerek yok estetige...

Cook asiri goze batan bir burnun yok bence ama yaptirmisken o aciyi cekmisken ( oyle korkulacak bir sey degilll)) kemeride aldir yarin acisi olmadiginda ve burnun ucunda kuculdugunde o kemer goze batacak inan bana bence olmusken kokten yaptir:)

Back
X