• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotografıma bakarmısınz burun ucu estetiği mi olmalıyım burun estetiği mi?

QUEEN24

iyi ki doğurmuşum seni
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
290
53
38
merhaba dün konu açmışıtım ben burun ucu estetiğiyle ilgili fakat sanırım yaptıran çok olmadığı için cevap verebilen olmadı ben hangi ameliyatı olmalıyım arkadaşlar burun ucu mu burun estetiği mi? Çok uzun zamandır düşünüyorum yaptırmayı ama korkuyorum burdakilerden fikir alırsam cesaretleneceğimi biliyorum
(tecrübeyle sabit çözümsüz sandığım bir konuda çözüme burdaki insanlrın fikirleri sayesinde kavuşmuştum onceden)

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de senin gibi kemik yoktu fazla ama ucu sorunluydu. doktor bütünlük sağlanması için burun ameliyatı daha iyi dedi. senin de hafif bi kemer var gibi bence komple olsa daha iyi. ama her ihtimali düşünmek lazım şu bi gerçek ki ne kadar az mudahale olursa o kadar iyi. benim burun sırtımda biraz oyukluk var mesela şuan, dışarıdan belli değil ve çok hafif bi şey olsa da.

bilmem ama ben ucu olsa daha iyi olur diye düşündüm üst tarafı pek sorunlu görünmüyor ufak bir müdahalede iyi sonuç olur diye düşündüm ama genede sen ne istiyorsun o önemli cnm:4:

Bı doktorla maıllestık anlattım sadece burun ucu dedı ama sımdı ya butunluk saglamassa dıe cok krkuorum bana da tek sıkıntım ucu gıbı gelıo ama karar weremedım bı turlu

benim de senin gibi kemik yoktu fazla ama ucu sorunluydu. Doktor bütünlük sağlanması için burun ameliyatı daha iyi dedi. Senin de hafif bi kemer var gibi bence komple olsa daha iyi. Ama her ihtimali düşünmek lazım şu bi gerçek ki ne kadar az mudahale olursa o kadar iyi. Benim burun sırtımda biraz oyukluk var mesela şuan, dışarıdan belli değil ve çok hafif bi şey olsa da.
evet cok bellı belırsız bı kemer wr ama orası benı hıc rahatsız etmıyo ama burun ucumdan nefret edıyorum desem yerıdır

ahu türkpençe ninde burnu uzun ama çok beğenilen bir bayan. hem inan fotoğraflarına göre hiç göze batan bir burun uzunluğun yok

cok uzun degil mi?ya tesekkr ederım ben uzun zamandır duymamıstım boyle bı cumleee burnumla ılgılı

bncede olma ucun düşük diil sen sorunlu burun görmemişsinnnn bn estetik oldumm ama cidden ihtiycım vardı .. komple bi burun estetiği olma benceeee cok rahatsızsn ucundan sadce burun ucu estetiği ol daha kısa daha az eziyet neden duduk yere kemiğine dokunurcaksın problm ile yokkn. fazla kkırdaklrı alır doktorrr ucundaki sekil verir kaldırır birazdacok istiosan ama illaaa sonuc mükemmel olcak dieee bi garantide yokk cnmm eski burnunu arama snraaa cok ii düşün memnn olanlar kadar bu ameliyata bikere bulastmı mecburen revizyon ameliyatı olan bi sürü insanda var. benmde düşündüğüm gibi ne yazkki. problemin yokburnunda cünkü yandnn kötü bileee durmuoooooooo aslaa

cok tesekkur ederm
ben aynaya walla bakmak ıstemıyorum

bence çok güzel bir burun doğal birazcık uzun ama bu sana yakıştığı gerçekğini değiştirmiyo. bana sorarsan, ameliyatı unut gitsin çektiğin eziyete değmez =)

Bence seni her aynaya baktığında mutsuz ediyorsa yaptır.Çok sorunlu değil burnun.Dediğin gibi sadece ucu problem.

merhaba dün konu açmışıtım ben burun ucu estetiğiyle ilgili fakat sanırım yaptıran çok olmadığı için cevap verebilen olmadı ben hangi ameliyatı olmalıyım arkadaşlar burun ucu mu burun estetiği mi? Çok uzun zamandır düşünüyorum yaptırmayı ama korkuyorum burdakilerden fikir alırsam cesaretleneceğimi biliyorum
(tecrübeyle sabit çözümsüz sandığım bir konuda çözüme burdaki insanlrın fikirleri sayesinde kavuşmuştum onceden)

queen bence tamamına gerçekten dokundurma,ifadeni kaybedersin bir çok insanda olduğu gibi..inan hiç gerek yok ama yok barışamıyorum kendimle falan diyorsan ucunu yaptırabilirsin.ama sadece ucunu yaptır,sonradan pişman olursun gerçekten.bak mesela fahriye evcende de ufak bi kemer var ama ucu estetikli sanırım ve oldukça güzel duruyor.yüzşeklinle çok uyumlu burnun,bozma bence,çok güzel görünüor

bncede olma ucun düşük diil sen sorunlu burun görmemişsinnnn bn estetik oldumm ama cidden ihtiycım vardı .. Komple bi burun estetiği olma benceeee cok rahatsızsn ucundan sadce burun ucu estetiği ol daha kısa daha az eziyet neden duduk yere kemiğine dokunurcaksın problm ile yokkn. Fazla kkırdaklrı alır doktorrr ucundaki sekil verir kaldırır birazdacok istiosan ama illaaa sonuc mükemmel olcak dieee bi garantide yokk cnmm eski burnunu arama snraaa cok ii düşün memnn olanlar kadar bu ameliyata bikere bulastmı mecburen revizyon ameliyatı olan bi sürü insanda var. Benmde düşündüğüm gibi ne yazkki. Problemin yokburnunda cünkü yandnn kötü bileee durmuoooooooo aslaa

cok cok haklısın zaten aylardır kendımle savasıyorum uye olmadan once de burda okuyodum tecrubelerı bazen cok cesaretlenıp tamm kesın olcam dıorum bazen bakıorum bes kere amelıyt olan war krkup wasgecıorum esım bazen dalga gecıyo o farkında dııl galıba ben kırılıyorum fındık burunlu fılan dıo cok uzuluyorum sadece ucuna yaptırmak daha mantıklı gelıyo fakat bıde butunuk olmasa dıe cok krkuorum bılge beyle konustum gel hallederıs dedı bende yakında gıdecem sanırım

queen bence tamamına gerçekten dokundurma,ifadeni kaybedersin bir çok insanda olduğu gibi..inan hiç gerek yok ama yok barışamıyorum kendimle falan diyorsan ucunu yaptırabilirsin.ama sadece ucunu yaptır,sonradan pişman olursun gerçekten.bak mesela fahriye evcende de ufak bi kemer var ama ucu estetikli sanırım ve oldukça güzel duruyor.yüzşeklinle çok uyumlu burnun,bozma bence,çok güzel görünüor
saolsun herkes oyle soyledı aslında cokta moral oldu ama benı uzdugu ıcın sanırım dısarı cıkınca bırı dıkkatlı baksın sey sanıyorum benım burnum cok cırkın ona bakıo

cok tesekkur ederm
ben aynaya walla bakmak ıstemıyorum

Bence çok hoş ve doğal bir kemeri var burnunun. Ben kemerli burunları çok karizmatik ve egzotik buluyorum. Öyle sorunlu bir burunda değil. Yinde tabii sen bilirsin. Ben on yıl önce ameliyat olmuştum. Burnum sivrildi ve fazla kavisli duruyor. Revizyon olmak zorundayım....Eğer illa olacağım diyorsan bence çok iyi araştır ve en doğal burnu yapanı bul. Benim o zamanlar öyle bir şansım yoktu. İnternet olmadığı için kulaktan dolma ilk duyduğum doktora gittim. Bence gerek yok, çünkü güzel...

bence çok güzel bir burun doğal birazcık uzun ama bu sana yakıştığı gerçekğini değiştirmiyo. Bana sorarsan, ameliyatı unut gitsin çektiğin eziyete değmez =)
tesekkr ederım
soylekı uzun ve bıraz genıs oldugu ıcın ben bırazcık zayıflasam bıle hemen cok daha fazla buyuo saclarımı kısa kestırınce daha cok meydana cıkıyo
fıkırlerınız ıcınde cok tesekkr edrm hepınıze

Back
X