Burda ciddi birsey soruyoruzAllah beni ne yapmasınyine gittim merakımdan açtım
Hayır hiç ağrım sızım yokağrınız var mı
Düşükte genelde şiddetli ağrı ve sürekli akıntı oluyor diyorlar. Yine de doktora gitmenizi tavsiye ederim. Fotoğrafa bakmadım ama kanama varsa doktora gidilir.Hayır hiç ağrım sızım yok
Gitmediğimi nerden biliyorsunuz gittim ama doktorlar net bisey söylemiyor malesef insanı daha da telaslandirip gönderiyorlar çok kişiden duydum bebeği almamız gerekiyor deyip de aldirmayanlarin sapasağlam çocuk doğurduğunuCiddi birşey sormussunuz ama yeri burası değilki .. keşke doktora gitseniz kesin ve net bilgi için
Bence doktorla görüşün ablam bebeğinde çok şiddetli agri ve kanamayla gitti hatta parçalar düştü ama bebege Allah'tan bişey olmadı şimdi 1.5 yaşında hemen acile gitti gidip dusuk tehlikesi olabilir diye iğne yaptılar seninde gitmen lazimEki Görüntüle 3537102
1 hafta önce Doktora gittigimde kese olusmus fakat bebek gorunmuyor henüz kücük 2 hafta sonra gel dedi ama ertesi gün hafif pembe kanamam oldugu icin acile gittim nöbetci kadin dogum doktoru vajinalden bakinca bebegin kalp atislarini duyduk ama o da dedi daha cok kücük karindan ultrasonla görünmez diye ama ara ara tuvalete gittikten sonra bu sekilde kahverengi parca geliyor ağrı sızı bulantı hic birsey yok
Başka doktora gidin .Gitmediğimi nerden biliyorsunuz gittim ama doktorlar net bisey söylemiyor malesef insanı daha da telaslandirip gönderiyorlar çok kişiden duydum bebeği almamız gerekiyor deyip de aldirmayanlarin sapasağlam çocuk doğurduğunu
Gitmediniz demedim zaten gitmeniz lazım tekrar dedim. Bu tarz şeylerde progestan iğneler felan başlanır. Ama biz buradan size progestan fitil yada iğne yazamıyoruz,sonuçta ultrasonda yapamıyoruz bebek duruyormu va diye o yüzden kendinizi telaşa vermek yerine acile gidip doktora anlatmanız daha mantıklı diye dedim.siz nasıl isterseniz isterseniz bekleyin.Gitmediğimi nerden biliyorsunuz gittim ama doktorlar net bisey söylemiyor malesef insanı daha da telaslandirip gönderiyorlar çok kişiden duydum bebeği almamız gerekiyor deyip de aldirmayanlarin sapasağlam çocuk doğurduğunu
Acile gittim iğne falan yapmadılar nöbetçi doktor vajinalden baktı kese etrafında kanama yok kanamanda görünmüyor ama düşük tehlikesi dedi kanama yoksa neye göre düşük tehlikesi diyor düşük tehlikesi olan insana iğne yapmadan gönderirler mi bana kanama yok bişeyin yok diyor yatış yapmamız lazım diyor neye göre yatış yapicam benBence doktorla görüşün ablam bebeğinde çok şiddetli agri ve kanamayla gitti hatta parçalar düştü ama bebege Allah'tan bişey olmadı şimdi 1.5 yaşında hemen acile gitti gidip dusuk tehlikesi olabilir diye iğne yaptılar seninde gitmen lazim
Başka bı doktora gitmelisin yani bebeğe bişey falan olmasın Allah korusunAcile gittim iğne falan yapmadılar nöbetçi doktor vajinalden baktı kese etrafında kanama yok kanamanda görünmüyor ama düşük tehlikesi dedi kanama yoksa neye göre düşük tehlikesi diyor düşük tehlikesi olan insana iğne yapmadan gönderirler mi bana kanama yok bişeyin yok diyor yatış yapmamız lazım diyor neye göre yatış yapicam ben
düşük tehlikesi illa düşük olacak demek değil. Her gebelikte %25 düşük riski oluyor ve eğer düşük başladıysa zaten durdurma imkanı yok ne yapılırsa yapılsın. Siz uzanın ve dinlenin. Sabah erkenden de güvendiğiniz bir kadın doğum doktoruma gidin. Detaylı baksın, gerekirse progesteron destek verir. Şimdi burda bu fotoğrafa göre biz ne desek doğru olmaz. Vajinal ultrasonla bakılıp kanama alanı görülmediyse bu iyi bir şey. Bazı gebelerde kanama alanı olmasa da kanama olabiliyormuş, bende de olmuştu. Çok şükür ertesi güne geçti. Ben olsam başka bir doktora daha giderim mesela sadece kadın hastanesi varsa.Acile gittim iğne falan yapmadılar nöbetçi doktor vajinalden baktı kese etrafında kanama yok kanamanda görünmüyor ama düşük tehlikesi dedi kanama yoksa neye göre düşük tehlikesi diyor düşük tehlikesi olan insana iğne yapmadan gönderirler mi bana kanama yok bişeyin yok diyor yatış yapmamız lazım diyor neye göre yatış yapicam ben
İlk testte beta hcg 2082 1 hafta sonraki acile gittigimdeki testte 26348 çıktıBaşka bı doktora gitmelisin yani bebeğe bişey falan olmasın Allah korusun
O şuan normal ama sizde bu parça gelmiş hastane yolladiysa başka bı hastaneye git en azından rahat olur kafan ama şuan bekliyorsun bişey olsa sonra keşke gitseydim demeni istemiyoruz o yüzden bence özele gitmiyosaniz bile bı hastaneye devlete gidinİlk testte beta hcg 2082 1 hafta sonraki acile gittigimdeki testte 26348 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?