• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf Eğitmleri veriyor Düğün Hikayesi, özel portre ve Katalog Çekimleri yapıyorum

kurtcuk

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
84
6
298
Merhabalar arkadaşlar 16 yıl boyunca gazetecilik yaptıktan sonra kendi işimi yapmaya karar verdim ve en iyi bildiğim şeyi yapmaya başladım. Fotoğraf çekiyor ve fotoğraf eğitimleri veriyorum. İster tek kişiye ister özel gruplara eğitimler veriyorum. Eğitimlerim İstanbul içi ve dışı olabiliyor. Ayrıca bilgi ve tecrübemi Düğün, Özel Portre, Katalog Çekimleri yaparak da paylaşıyorum. Her bütçeye uygun çekim paketlerim var. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirler. Fotoğraf makineniz var ve kullanmayı bilmiyorsanız, düğününüz var ama kime fotoğraf çektireyim diye düşünüyorsanız ben buradayım.:1::16:

Son düzenleme:
hızlandırılmış hafta sonu kursuna gittim. Makinenin dilinden anlar oldum ama hala otomatikte kullanıyorum ve kompozisyon oluşturamıyorum.. çalışma düzeni ve ücretleri konusunda yazarsanız sevinirim. :40::43:

hızlandırılmış hafta sonu kursuna gittim. Makinenin dilinden anlar oldum ama hala otomatikte kullanıyorum ve kompozisyon oluşturamıyorum.. çalışma düzeni ve ücretleri konusunda yazarsanız sevinirim. :40::43:

Ah canım bu hep sorun temel eğitimler 16 saat 200 tl teorik sınırsız uygulama, ileri eğitimler 200 tl uygulamalı 16 saat toplamda birde uygulama atölyelerim var yedigöller , oylat, belgrad gibi bölgelerde doğa fotoğrafçılığı, müzelerde iç mekan çekimleri, ürün katalog çekimleri gibi

Ben de şu an bununla ilgili kurs alıyorum. İsmek kursundayım. Onlardan farkınız nedir? Daha mı ileri düzey eğitimler?

Son düzenleme:
Eğitimde kalite anlatılmaz görülür bizim eğitimlerimize katılanlar fotoğrafa dair ne öğrenmek istiyorlarsa eğitimin sonunda onu öğrenmiş olurlar diğer kurumlarla bir rekabet söz konusu dahi olamaz. Her kurum kendi içerisinde değerlendirilir.

Back