• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekmek :)

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
kızlar ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum :) tabii amatör olarak yapıyorum bunu; bir hobi olarak :) tel.imle çekiyorum fotoğraf bir de dijital fotoğraf makinem var 10megapiksel kamerası küçük bişey ama onunla çekiyorum bir de.. kendimi geliştirdikten sonra sizlerinde bahsettiğiniz büyük makineler var ya adını bilemedim kusuruma bakmayın:26::26: inşallah onlardan da alacağım. çok istiyorum bunu... hani foto. çekmeyi ve o foto.ların üstünde uğraşmayı çok seviyorum(rengini değiştirmeyi;diğer resimlerle birleştirmeyi) foto. çekmenin bir tekniği falan var mı ? ve de gerçekten güzel diyebileceğiniz bir fotoshop programı var mı? net.den indirmek istiyorum

şehirlerin kültür merkezlerinde ve halk eğitim merkezlerinde fotoğrafçılığa yönelik kurslar var.eğer vaktin varsa buralarda tekniği öğrenebilirsin.fotoğraf makinesinin özelliklerini bilmen, manuel ayarları kullanmadaki becerin, bilgisayar ortamında fotoğrafı biçimlendirmen, biçimlendireceğin programları kullanabilmen vs hepsi ayrı bir bilgi birikimi gerektiriyor.ben de merakalıyım aslında ama bir türlü vakit ayırıp gidemedim.:44:

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim :16:

program indirmeyi deneyeceğim umarım bilgisayarım kaldırır:9:

üniversiteye başlayacağım bu yıl inşallah fotoğrafçılık kurslarına yazılmayı istiyorum:8::8:

Back