fotograf çekimi

var aslında 2 ay zamanı.

aslında gelemiyorlar değil gelmiyorlar gelmek istemiyorlar..
Hmm o zaman işler değişir,ama yine de madem maddi durumları yok aynı fikirdeyim gelin damat'ı kim fotoğraflamak istemez ki muhakkak gönüllü bir kaç kişi çıkacaktır.. Arkadaşınıza ömür boyu mutluluk ve afiyet diliyorum

konu bu degil ama bu kadar karsi cikilmasina ragmen borc harcla neden evleniyor arkadasin cnm?
bak burda tonlarca konu var,ailemi karsima aldim evlendim eve donemiyorum,sorunumu belli edemiyorum diye..
daha gelinlik fotograf gibi rutin seyleri karsilayamiyorlar,hayat tozpembe degil ki..hele evlilik hic degil.
ne yapsin etsin ailesinin onayini alsin,dunyanin binbir turlu hali var,ciktigi baba evine gitmeye yuzu olsun..bu bosanarak gitmede degil,ziyarete,bebekleri oldugunda torun sevdirmeye vs.

Gelinlik daha önemli degil mi Yani fotocu ayarlayana kadar gelinliği halledebilirdi ki karşı çıkılan bir evlilikte niye ısrarcılar acaba

Daha gelinlik kiralayacak paraları yok, niye evleniyorlar ki bunlar?
evlendiler bile nikah oldu .düğün sonradan yapılacak.aslında kız yeni atandı memur arkadaşım ama başlatmadılar göreve geç başladı bi ton borç harç içine girdiler mecbur..aile nişanı atmak isteyince kız kabul etmiyo tabi.yaş farkından dolayı karşı çıkmışlardı

inşallah..erkek 9 yaş büyük diye kızdan

Bütün sebep buysa, acele etmesin elbet ikna olurlar bence. Bu şekilde ailenin onayı olmadan yapılan evliliklerde illaki sorunlar çıkıyor.

Bir başka şeyde onlar anne-baba. Çocuklarının elbetteki mutlu ve rahat bir hayat yaşamasını isterler. Böyle olacağına ikna edememiş demekki arkadaşınız. Ki açıkcası ben de ikna olmadım.

Mutlu olurlar inşallah.

Katılıyorum. Fotoğraıya verecekleri parayı gelinlik kiralamaya versinler derim.

Gamze cim, biraz detaylı anlatır mısın çok merak ettim.

Ailesi 9 yaş büyük olduğunu bilmiyor muydu nişanlanırlarken.
Neden olaylar bu aşamaya geldi.

Aile kızı memur olunca hemen evlenip paralarını
elaleme yedirmesin diyenlerden mi yoksa.
Çünkü aileye rest çekip herkesi arkada bırakmak çok kolay değil.

Hem bu kadar parasızlık içinde evlendikleri için kızdım,
Hem de belki de sadece tek yapmaya çalıştıgı şey
Kendi hayatının, kendi kararlarının arkasında durmaya çalışmaktır diye anlamaya çalışıyorum.

Dis mekan cekimler cok dandirik oluyor, arkada sacma sapan efektler fotoshoplar, gelinin yuzu kocaman gokyuzunde falan.
Bi yari pro fotograf makinesiyle foto cekmeyi seven, anlayan bi arkadaslarini alsinlar istedikleri yerde cektirsinler. Goturup fotolari bastirsinlar foto albumune koysunlar mis gibi iste oldu bitti.

nikahları yapıldı kızlar evlerindeler bile şu an.ne diyim Allah pişman etmesinn.baba önceinde onaylıyor ama nişan dönemi çıkan sonuçlar zaten baba istemiyorken sebep oluyor vazgeçmesine

nişan yapmışlar zoraki bba ikna edilip.sonra erkek tarafından dolayı başka konulardan ufak tefek mevzulardan sorn çıkıyo.vazgeçiyo kız tarafı.sonra nikah yapılıyo gizli.kız atanınca kzın atandığı yere çıkıp geliyorlar.ama 4 ay sonra göreve başlıyor kz güvenlk soruşturması nedeniyle.bi dünya borç oluyo.düğünü de nikahtan sonra aynı evde yaşarken yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…