- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Hmm o zaman işler değişir,ama yine de madem maddi durumları yok aynı fikirdeyim gelin damat'ı kim fotoğraflamak istemez ki muhakkak gönüllü bir kaç kişi çıkacaktır.. Arkadaşınıza ömür boyu mutluluk ve afiyet diliyorumvar aslında 2 ay zamanı.
aslında gelemiyorlar değil gelmiyorlar gelmek istemiyorlar..
fotografçı uygun fiyata ayarlandı aslında 400 tl gibi bi rakam.albüm falan dahil.arkadaşlarıymış.gelinliğide bi şekilde halletsek mi dedi.çare arıyoruz. arkadaşım baya kötü durumda da.ailesi karşı çıkıyor düğüüne gelemyecekler kredi borçları falan da var.
evlendiler bile nikah oldu .düğün sonradan yapılacak.aslında kız yeni atandı memur arkadaşım ama başlatmadılar göreve geç başladı bi ton borç harç içine girdiler mecbur..aile nişanı atmak isteyince kız kabul etmiyo tabi.yaş farkından dolayı karşı çıkmışlardıDaha gelinlik kiralayacak paraları yok, niye evleniyorlar ki bunlar?
inşallah..erkek 9 yaş büyük diye kızdanAile neden onay vermiyor. Belliki yaşınız küçük. Hayat bu kadar toz pembe değil, öyle filmlerdeki gibi aşklar sonsuz sürmüyor maalesef ki. Umarım arkadaşınız bir yanlışın içine girmiyordur.
inşallah..erkek 9 yaş büyük diye kızdan
Maddi durum yoksa bence hiç dış çekim olayına para vermesinler.
Artık amatör olanlar diyeyim var makinaları ile çokta güzel çekiyorlar. Hemde öğrenci olduklarından çoğu çok uygun fiyatları hemde çok.
Facebook gibi çeşitli sosyal medyalarda sayfaları var illa şehrinizde de vardır tanıdığınız yoksa orlarda iletişime geçip yapabilirler. Dış çekim zaten yapıyorlar ve şehrinizde nereler varsa güzel ilgi çekici orada çektirebilirler.
nikahları yapıldı kızlar evlerindeler bile şu an.ne diyim Allah pişman etmesinn.baba önceinde onaylıyor ama nişan dönemi çıkan sonuçlar zaten baba istemiyorken sebep oluyor vazgeçmesineBütün sebep buysa, acele etmesin elbet ikna olurlar bence. Bu şekilde ailenin onayı olmadan yapılan evliliklerde illaki sorunlar çıkıyor.
Bir başka şeyde onlar anne-baba. Çocuklarının elbetteki mutlu ve rahat bir hayat yaşamasını isterler. Böyle olacağına ikna edememiş demekki arkadaşınız. Ki açıkcası ben de ikna olmadım.
Mutlu olurlar inşallah.
nişan yapmışlar zoraki bba ikna edilip.sonra erkek tarafından dolayı başka konulardan ufak tefek mevzulardan sorn çıkıyo.vazgeçiyo kız tarafı.sonra nikah yapılıyo gizli.kız atanınca kzın atandığı yere çıkıp geliyorlar.ama 4 ay sonra göreve başlıyor kz güvenlk soruşturması nedeniyle.bi dünya borç oluyo.düğünü de nikahtan sonra aynı evde yaşarken yapıyorlar.Gamze cim, biraz detaylı anlatır mısın çok merak ettim.
Ailesi 9 yaş büyük olduğunu bilmiyor muydu nişanlanırlarken.
Neden olaylar bu aşamaya geldi.
Aile kızı memur olunca hemen evlenip paralarını
elaleme yedirmesin diyenlerden mi yoksa.
Çünkü aileye rest çekip herkesi arkada bırakmak çok kolay değil.
Hem bu kadar parasızlık içinde evlendikleri için kızdım,
Hem de belki de sadece tek yapmaya çalıştıgı şey
Kendi hayatının, kendi kararlarının arkasında durmaya çalışmaktır diye anlamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?