fotograf çekimi

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.043
398
30
kızlar bi arkadaşım evlenecek ailesi yanında olmayacak maddi açıdan.dış çekim yaptırmak istiyor.ama maddi durumu yok.düğün falanda hep damat -gelin kendileri yapacaklar.gelinlik sadce dış çekim için nereden ayarlanabilir uygun fiyata ya da başka ne gibi fırtsatlarımız olabilir? cümleleri toparlayamadım ama anladınız siz beni

Dış mekan fotoğraf çekimi yaptırmasınlar.
Bir arkadaşları güzel bir makinayla deniz kıyısına,farklı ortamlara götürsün onları,bol bol çeksin.
Sonra ister albüm yapsın ister çerçeve.
Bizim maddi durumumuz iyi olduğu halde böyle yaptık çok da memnun kaldık.

aynen bende bunu diyecektim.. dağ bayır deniz kenarı nerde istiyorlarsa bir arkadaşları çeksin bol bol.

fotografçı uygun fiyata ayarlandı aslında 400 tl gibi bi rakam.albüm falan dahil.arkadaşlarıymış.gelinliğide bi şekilde halletsek mi dedi.çare arıyoruz. arkadaşım baya kötü durumda da.ailesi karşı çıkıyor düğüüne gelemyecekler kredi borçları falan da var.

bir tanıdıkta falan yok mu gelinlik isteseniz?
normalde gelinlik giymeyecek mi, sadece fotoğraf için mi giyecek?

hangi şehirdesiniz?

Fotoğrafçı da çok farklı birşey yapmıyor zaten. Hem böyle daha doğal oluyor.

Gelinlik mi arıyorsunuz anlamadım?

Kiralığa çok uyguna bulabilir , iki üç mağazayı gezince durumundan da bahsedince makyajı içinde uyguna bulur yani.
Ama birazcık gezin dolaşsın bi iki yere haber bıraksın ki yardımcı olan aracı olan çıkar muhakkak

Maddi durum yoksa bence hiç dış çekim olayına para vermesinler.
Artık amatör olanlar diyeyim var makinaları ile çokta güzel çekiyorlar. Hemde öğrenci olduklarından çoğu çok uygun fiyatları hemde çok.
Facebook gibi çeşitli sosyal medyalarda sayfaları var illa şehrinizde de vardır tanıdığınız yoksa orlarda iletişime geçip yapabilirler. Dış çekim zaten yapıyorlar ve şehrinizde nereler varsa güzel ilgi çekici orada çektirebilirler.

Uzak olmasaniz yardimci olmak isterdim.
Zamani var mi 2 ay kadar?
Aliexpreste cok uygun gelinlikler oluyor. Guvenilir memnun kalinmis saticilar da var.

foto çekimine o kadar para vereceğine elinde iyi bir makina olan arkadaşından rica edebilir ki bunu seve seve yaparlar istedikleri yerlerde de çekim yapılır süresi de kısıtlı olmaz...Sonra o foto çekimine vereceği paraya biraz daha katarak ana babasını yanına getirir ,anam babam yoksa ne yapayım ben o düğün derneği

Uzak olmasaniz yardimci olmak isterdim.
Zamani var mi 2 ay kadar?
Aliexpreste cok uygun gelinlikler oluyor. Guvenilir memnun kalinmis saticilar da var.
var aslında 2 ay zamanı.
aslında gelemiyorlar değil gelmiyorlar gelmek istemiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…