- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.043
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Dış mekan fotoğraf çekimi yaptırmasınlar.
Bir arkadaşları güzel bir makinayla deniz kıyısına,farklı ortamlara götürsün onları,bol bol çeksin.
Sonra ister albüm yapsın ister çerçeve.
Bizim maddi durumumuz iyi olduğu halde böyle yaptık çok da memnun kaldık.
fotografçı uygun fiyata ayarlandı aslında 400 tl gibi bi rakam.albüm falan dahil.arkadaşlarıymış.gelinliğide bi şekilde halletsek mi dedi.çare arıyoruz. arkadaşım baya kötü durumda da.ailesi karşı çıkıyor düğüüne gelemyecekler kredi borçları falan da var.Dış mekan fotoğraf çekimi yaptırmasınlar.
Bir arkadaşları güzel bir makinayla deniz kıyısına,farklı ortamlara götürsün onları,bol bol çeksin.
bir tanıdıkta falan yok mu gelinlik isteseniz?fotografçı uygun fiyata ayarlandı aslında 400 tl gibi bi rakam.albüm falan dahil.arkadaşlarıymış.gelinliğide bi şekilde halletsek mi dedi.çare arıyoruz. arkadaşım baya kötü durumda da.ailesi karşı çıkıyor düğüüne gelemyecekler kredi borçları falan da var.
Dış mekan fotoğraf çekimi yaptırmasınlar.
Gelinlik mi arıyorsunuz anlamadım?fotografçı uygun fiyata ayarlandı aslında 400 tl gibi bi rakam.albüm falan dahil.arkadaşlarıymış.gelinliğide bi şekilde halletsek mi dedi.çare arıyoruz. arkadaşım baya kötü durumda da.ailesi karşı çıkıyor düğüüne gelemyecekler kredi borçları falan da var.
aynen lale abla.ne bileyim.kiralık ya da satılıktan başka bu kızın alternatifi var mı ?Gelinlik mi arıyorsunuz anlamadım?
sakaryadayız.ikisinde de giyecek aynı gelnliği :)bir tanıdıkta falan yok mu gelinlik isteseniz?
normalde gelinlik giymeyecek mi, sadece fotoğraf için mi giyecek?
hangi şehirdesiniz?
Kaç beden giyer?aynen lale abla.ne bileyim.kiralık ya da satılıktan başka bu kızın alternatifi var mı ?
yaa uzaksınız bana.sakaryadayız.ikisinde de giyecek aynı gelnliği :)
36-38 lale abla.çok sevaba gireceğiz hadi yapalım şu işi :)Kaç beden giyer?
Benim 38 beden straplez gelinliğimi gönderebilirim.
teşekkürler düşünmeniz yeter. :)yaa uzaksınız bana.
yardımcı olmak isterdim.
hepimizin bazada duruyor gelinliği artık.
neredeyse artık çoğu evde var.
tanıdıklara sorun bir bulursunuz bence..
var aslında 2 ay zamanı.Uzak olmasaniz yardimci olmak isterdim.
Zamani var mi 2 ay kadar?
Aliexpreste cok uygun gelinlikler oluyor. Guvenilir memnun kalinmis saticilar da var.
aslında gelemiyorlar değil gelmiyorlar gelmek istemiyorlar..foto çekimine o kadar para vereceğine elinde iyi bir makina olan arkadaşından rica edebilir ki bunu seve seve yaparlar istedikleri yerlerde de çekim yapılır süresi de kısıtlı olmaz...Sonra o foto çekimine vereceği paraya biraz daha katarak ana babasını yanına getirir ,anam babam yoksa ne yapayım ben o düğün derneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?