• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fotodaki saçımın üstüne 6.45 loreal akaju kahve nasıl durur???

missnewmoon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
292
1
116
41
] $me.jpg
arkadaşlar saçıMın üzerine Loreal akaju kahve nasıl durur??? saçının rengi kopkoyu bi renk olsun istemiyorum eski rengimde buydu:
$gÖzDee685...jpg
buna yakın bişey olacaksa hiç boyamayacam açık rengi daha bi yakıştırdım kendime çünkü.Kutudaki renkte açık bi renk aslında ama bu rengin aslından çok farklı çıktığını yazmış kullanan arkadaşlar
Eki Görüntüle 187696
kutudaki renk bu
Eki Görüntüle 187699

Son düzenleme:
benim var!!

bende bu rengi cok seviyorum ve evde kendim boyadigim zaman bu rengi tuturmaya calisiyorum ve sonunda basardim:)
bak canim o istedigin reng icin koyu sari alman lazim, kahce rengleri sakin alma cunku sacin koyulasir, ama sari rengin koyusunu alirsan sacin acilir ama merak etme cokda acilmaz yani sarilasmaz, istedigin reng cikacagina eminim:34:

evrenim zaten saç rengim açık şu an. en üstteki foto şimdiki hali daha evvel 3 kez kuaföre boyattım ama herif para tuzağı habire bişi satmaya çalışıyo uyuz oldum:36: lorealle boya dedim 20 lira fark istedi saç derim hassas benim on yüzden ona vereceğim parayla ii bi boya alırım diom sağol önerin için

Back