• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fotodaki gibi ama nasıl??

joeyfun

şükür kavuştukk
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
3.933
1.852
248
44
evet arkadaşlar fotodaki gibi yapmak istiyorum saçımı.krepe balyaj sanırım bu.dipler ve uçlar ne renk sizce? kendi saçımı da ekliyorum.fikirlerinizi bekliyorummm
$2011-Saç-Rengi-Modası6.jpg

$271220101231ç.jpg

ne renk peki arkadaşlar bu,benim saçım nasıl böyle olurr :61:

kuaföre git bence şu an ki saçının rengi oldukça açık direk istediğin rengi yaparlar tehlikeye atma saçını istediğin tonu direk tuttururlar

saçın çok açık renk ilk boyamada güzel olur ama yıkayınca akar..kuaför anca 2 veya 3 boyama sonra istediğin rengi yapabilir sana..yıkayınca akmaz derse inanma..

kuaföre git bence şu an ki saçının rengi oldukça açık direk istediğin rengi yaparlar tehlikeye atma saçını istediğin tonu direk tuttururlar

saçın çok açık renk ilk boyamada güzel olur ama yıkayınca akar..kuaför anca 2 veya 3 boyama sonra istediğin rengi yapabilir sana..yıkayınca akmaz derse inanma..

teşekkürler kızlar bende kuaförde yaptırmayı düşünüyorum kendim yapamam sanırım.evet açık renk olunca bikaç sefer boyatmak gerekiyo tam tutması için.

wow ilk renk çok hoş...:69:
Uçlarda platın var.Tamam o kadar açık değil ama platın denıyo onada herhalde :27:
Yaptırcaksan kesinlikle ilk fotodaki gibi yaptır :34:

bende kararsızım ikisinide çok beğeniyorum önemli olan bana yakışması ve rahat kullanımm

konuyu geç görmüş olmama rağmen yazmadan edemedim...
ben bu renge bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

$2011-S~1.JPG

Back