Saç Rengi ve Saç Boyama Fotoda ki saç rengi nedir? Bilen var mı?

Aslinda bakir kahveye benziyor, onun koyusu gibi. Garnier 5.52 Çikolata Kahve ye de benziyor. Benim ilk kullandigim boyaydi. Sacimda nasil durmustu hatirlamiyorum yillar önce kullanmistim.

ben son iki seferdir kuaförde boyatıyorum dediğim gibi koyu karamelve bakıra buna yakın çıkıyo rengi güzel bi renk ama ben yıllarca sarı kullandıktan sonra döndüm bu renge .

Çok teşekkürler kızlar verdiğiniz cevaplar için =) rengi cok beğendim en iyisibi kuaföre sorayım ben tam renk soylesin

numarası 5.4 olduğu kesin.
ama alt zemin açık olunca güzel oluyor tabiki.

bence çikolata kahvesi dedikleri bu renk olmalı.tam çikolata rengi işte.bayılıyorum bende bu renge:)

Son düzenleme:
aa canım cok saol da benim sarıya kaydı aklım yine yarn boyatcam bu zaten koyu ya sarıyı beğenmezsem buna geçmek kolay olur diye öyle düşündüm çok saol yine de aklımda bulunsun =)

benim saçım bu renk arkadaşlarıma sordum benim saçım ne renk die hepsi farklı bir renk söyledi anneme sordum açık kestane dedi burdada çikolata kahve fln diyolar sanırım hiç bi zaman saçımın tam olarak ne renk olduğunu öğrenemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…