Çocuk Hastalıkları foto-terapi ve işitme testi tekrarı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

specialx

Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
662
3
96
Diğer
arkadaşlar bebeğim doğduğunda sarılık olduğu için küvezde 1 gün foto-terapi almıştı neyse sarılığı geçti.işitme testini yaptırdık normal dendi.fakat foto-terapi aldığı için 3 ay sonra tekrar işitme testi yapalım dendi.siz yaptırdınız mı böyle bir şey var mı? her sese tepkili zaten. foto terapi alanlara sordum yok tekrar öyle birşey yaptırmadık dediler.bir de o gün biz eşimle testi yaptırırken eşim ordaki görevli bayanları konuşurken duymuş.böyle tekrar çağırıp müşteri topluyorlarmış.şimdi tekrar yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım. bilmiyorumkismile

ben ilkkez duydum canım benim üçüzlerde ışın tedavisi oldular ama bize gelin demediler dikkat etmek lazım kan emicilere sempatiksalakcinni

Bizden de istemişti doktor işitme testinin tekrarını. Bunun sebebi sarılık dolayısıyla aldığı fototerapi değil, fototerapi görmesini gerektirecek kadar yükselen bilirubin miktarının işitme sinirlerini etkileyebilme ihtimalinin olması.
Biz yaptırmadık benim de oğlum en küçük bir sese bile aşırı tepkiliydi, uyurken çıt çıksa sıçrıyordu hemen hala da öyle. O yüzden gerek olmayacağını düşündüm ama araştırdığımda yüksek bilirubin değerlerinin işitmesini etkilediği bebekler olduğunu gördüm.
Bize de doktor üç ay sonra tekrar ettirmemiz gerektiğini söylemişti ama ben bahsettiğim sebepler dolayısıyla tekrar ettirmedim.

biz de ilk teste gittigimizde sol kulagında sorun cıktı.bize hastaneden bir yer tavsiye ettiler.Orası da 3 ay sonraya randevu verdi.biz de para kazanmak icin yapmıs olabileceklerini düsündük ama yine de bu hafta baska bir yere götürecegiz.Bence siz de tekrar götürün önemli.Benim kızım ne sarılık oldu ne küvezde yattı ama yine de tekrarlamakta fayda olacagını düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…