Foto ekledim eski ve yeni 35. günüm yarınlarımızı bekliyorum

ben burnunuzda bi eşitsizlik göremedim, hem çok doğal olmuş hem de tüm havanızı değiştirmiş. bi de kalın deriliyim demişsiniz arkadaşım ameliyat oldu, kalın deriliydi, dr 6. ay kontrolünde bile hala şiş burnun demiş, kalın derililer anca 1 yılda şeklini bulur demiş. muhtemelen sizin burnunuzda biraz daha inecek incelecek.. çok teşekkür ederim yorumun için. Evet dr. um dedi masajı ihmal etme diye de uyardı eşimden dokundurttugumda çok şaşırdı bildiğin ete dokunuyorsun oturmadı deri henüz. Küçük ve kalķık burun bekar olsam belki çok i steyebilirdim ama iki kızım var büyüğü atel çıktıktan sonra çok şaşırdı anne bu sen değilsin oldu ilk cümlesi kuzumun o zaman sislikte yoktu daha ufakti burnum kendimi çok kötü hissettim o an.
Ben kurtuldum şimdi olmak isteyen kim varsa Allah sağlıkla kurtarsın biran evvel insaallah
ben de dr arayışındayım küçücük kalkık burun yapanlardan çok korkuyorum siz çok şanslıymışsınız bence

ben burnunuzda bi eşitsizlik göremedim, hem çok doğal olmuş hem de tüm havanızı değiştirmiş. bi de kalın deriliyim demişsiniz arkadaşım ameliyat oldu, kalın deriliydi, dr 6. ay kontrolünde bile hala şiş burnun demiş, kalın derililer anca 1 yılda şeklini bulur demiş. muhtemelen sizin burnunuzda biraz daha inecek incelecek..
cok teşekkür ederim yorumun için. Evet dr. um dedi masajı ihmal etme diye de uyardı eşimden dokundurttugumda çok şaşırdı bildiğin ete dokunuyorsun oturmadı deri henüz. Küçük ve kalķık burun bekar olsam belki çok i steyebilirdim ama iki kızım var büyüğü atel çıktıktan sonra çok şaşırdı anne bu sen değilsin oldu ilk cümlesi kuzumun o zaman sislikte yoktu daha ufakti burnum kendimi çok kötü hissettim o an.
Ben kurtuldum şimdi olmak isteyen kim varsa Allah sağlıkla kurtarsın biran evvel insaallah

Benim amacım sizi üzmek degil yaşamış biri olarak soylemek istedim doktor hatası yuzunden ilk günler normal olan burun şişler cekilince en kaz yığını oldu
inşallah sizn olmaz ama kmer fazla ooyuk geldi yanlarda ki boşluğun sebebi o

Merhaba arkadaşlar benim de bugün 12.günüm ve sabah küçük kardeşim yanlışlıkla burun ucuma çarptı birz sızladı ama geçti bişey olmuşmudur sizce?

Merhaba arkadaşlar benim de bugün 12.günüm ve sabah küçük kardeşim yanlışlıkla burun ucuma çarptı birz sızladı ama geçti bişey olmuşmudur sizce?
Küçük darbelerden bişey olmaz korkmayın..
Kızım burnuma ağır metal kol saatini fırlattı 3 gün ne çektim burnum da kemer oluşmuştu duzeldi azıcık çıkıntı kaldı oda gider insaallah

X