Foto ekledim eski ve yeni 35. günüm yarınlarımızı bekliyorum

amore_donna

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
294
363
Albümden bakabilirsiniz sol tarafında şişlik dolayisiyla eşitsizlik var düzelir umarım yorumlarınızı bekliyorum

Resime baktım burun kökü cok fena olmuş başarısız estetik allah yardımcnz olsun zor günler bekliyor sizi şişler ceklildikce yan duvar daha net belli olucak kime oldunuz

Sizi izlemeye aldim ama fotonlar görünmüyor dizinde beni mi eklemeniz gerekiyor acaba

cnm önde kemer hala duruyor sen öyle mi istedin acaba şişlik belli değil
kalın derili burnum üzerinde bayagaı deri var diyebilirim doğal olsun ıstedim ama tabi siş ve uyuşuk daha yanı o gördüğün kemik değil kalın bir deri hafif bastırınca kemiğe değebiliyorum bekleyip görücem yinede

Resime baktım burun kökü cok fena olmuş başarısız estetik allah yardımcnz olsun zor günler bekliyor sizi şişler ceklildikce yan duvar daha net belli olucak kime oldunuz

Konu sahibinin adresini verelim gidin dövün bari ne hakla size sormadan, doktor danışmadan estetik yaptırır?

Bence burnunuz doğal, karalteristik olmuş.
Herkeste zaten hokka gibi aynı elden çıkma küçücük burunlar var.
Eski hali de rahatsız edici değilmiş, ameliyat sonrası hali de gayet güzel duruyor.

arkadaşlar ben devlet hastanesinde hic bir ücret ödemeden ameliyat oldum sağlıksorunu nedeniyle gittim sağolsun dr um kemeri ve burun üzerindeki beni de aldı ayrıca içte yamukluk vardı nefes zorluğu vardı. önden fazla değildi belki sorunum ama yan profil beni çok üzüyordu. yani eski tabirle milyarları sayıp olmadım oyüzden wooouuuww denecek bir burunda olması tabiki binde bir ıhtimal olurdu. ha paramı denkleştirip tanınmış bir dr a tabiki olmak isterdim ama olmadı evliyim ve 2 cocuk annesiyim ev hanımıyım ee haliyle şartlarda belli ama inanın yinede çok değiştirilmesini istemezdim bu hali daha doğal geliyor fazla değişim yüzümde epey değişiklik oluştururdu diye düşünüyorum eşimde yabancılık çeker diye çok korkmuştum yaniAllaha şükür orta halli sağlıklı iyi veya kötü dikkat çekmeyecek bır burna sahibim şu anda Allah herkesin gönlüne göre versin vakit ayıranlarada ayrıca çook çoooook teşekkür ederim. çok uzattım sanırım öpüldünüz hanımlar

Benim de burnumda bi sorun var bi burun deliğimin içinde ve üstünde kemik var doktora gittim ölü kemikmiş dediler anca 18 yaşından sonra alırız dedi kemik gelişmesi olduğu için ve şu an 17 yaşındayım gelen seneye kısmetse aldırcam.internette biraz araştırdım bu kemiğin çıkma nedeni üçüncü bademcikmiş. Bu arada ben Bulgaristan da yaşıyorum ve Türkiye de ameliyat olmak istiyorum çünkü burdaki doktorlara güvenmiyorum

Umarım istediğin neticeye sağlıkla kavuşursun

ben burnunuzda bi eşitsizlik göremedim, hem çok doğal olmuş hem de tüm havanızı değiştirmiş. bi de kalın deriliyim demişsiniz arkadaşım ameliyat oldu, kalın deriliydi, dr 6. ay kontrolünde bile hala şiş burnun demiş, kalın derililer anca 1 yılda şeklini bulur demiş. muhtemelen sizin burnunuzda biraz daha inecek incelecek..

ben de dr arayışındayım küçücük kalkık burun yapanlardan çok korkuyorum siz çok şanslıymışsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…