- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
-
- Konu Sahibi amore_donna
kalın derili burnum üzerinde bayagaı deri var diyebilirim doğal olsun ıstedim ama tabi siş ve uyuşuk daha yanı o gördüğün kemik değil kalın bir dericnm önde kemer hala duruyor sen öyle mi istedin acaba şişlik belli değil
hayrli olsun cnm arda baya fark.olmus gercekten daha iyi olmus :)sonraki
Resime baktım burun kökü cok fena olmuş başarısız estetik allah yardımcnz olsun zor günler bekliyor sizi şişler ceklildikce yan duvar daha net belli olucak kime oldunuz
ağzına sağlık daha önce foto yükledim arkadaş böyle sert girince konuya hemen fotoları kaldırdım biraz ağladım bugün bi cesaret tekrar attım fotoKonu sahibinin adresini verelim gidin dövün bari ne hakla size sormadan, doktor danışmadan estetik yaptırır?
güzel yorumun çok teşekkür edrimBence burnunuz doğal, karalteristik olmuş.
Herkeste zaten hokka gibi aynı elden çıkma küçücük burunlar var.
Eski hali de rahatsız edici değilmiş, ameliyat sonrası hali de gayet güzel duruyor.
Umarım istediğin neticeye sağlıkla kavuşursunBenim de burnumda bi sorun var bi burun deliğimin içinde ve üstünde kemik var doktora gittim ölü kemikmiş dediler anca 18 yaşından sonra alırız dedi kemik gelişmesi olduğu için ve şu an 17 yaşındayım gelen seneye kısmetse aldırcam.internette biraz araştırdım bu kemiğin çıkma nedeni üçüncü bademcikmiş. Bu arada ben Bulgaristan da yaşıyorum ve Türkiye de ameliyat olmak istiyorum çünkü burdaki doktorlara güvenmiyorum
Evetnur hanım kbb ye mi oldunuz