Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herhangi bi fotografciya giderseniz cok uygun fiyata cikarttirirsiniz ben hep çıkarttiriyorum ama bi süredir gidemedim tanesi 60 kuruştan daha pahali değildir yinede bende ankaradayim bu arada mahallenizdeki fotocudan cikarttirabilirsiniz
herhangi bi fotografciya giderseniz cok uygun fiyata cikarttirirsiniz ben hep çıkarttiriyorum ama bi süredir gidemedim tanesi 60 kuruştan daha pahali değildir yinede bende ankaradayim bu arada mahallenizdeki fotocudan cikarttirabilirsiniz
Ben bir yıl önce mahalle fotoğrafçısında tanesini 1 tl'ye çıkarttırmıştım. Internette daha uygun oluyor hem de kapınıza kadar geliyor.
Konu sahibi size memnun kaldığım bir sitenin ismini gönderdim