foto çıkartmak

inciitanesi

Popüler Üye
Pro Üye
29 Ocak 2017
4.422
8.459
158
merhaba arkadaşlar 50-60tane foto çıkartmak istiyorum kaliteli ve uyguna çıkartan tavsiye edeceğiniz internet siteleri veya ankarada bir yer var mı?

herhangi bi fotografciya giderseniz cok uygun fiyata cikarttirirsiniz ben hep çıkarttiriyorum ama bi süredir gidemedim tanesi 60 kuruştan daha pahali değildir yinede bende ankaradayim bu arada mahallenizdeki fotocudan cikarttirabilirsiniz

herhangi bi fotografciya giderseniz cok uygun fiyata cikarttirirsiniz ben hep çıkarttiriyorum ama bi süredir gidemedim tanesi 60 kuruştan daha pahali değildir yinede bende ankaradayim bu arada mahallenizdeki fotocudan cikarttirabilirsiniz
Ben bir yıl önce mahalle fotoğrafçısında tanesini 1 tl'ye çıkarttırmıştım. Internette daha uygun oluyor hem de kapınıza kadar geliyor.
Konu sahibi size memnun kaldığım bir sitenin ismini gönderdim

1 lira, çok olursa 85 kuruşa yapıyorlar, internete daha ucuz diyor da onların da hangisi iyidir bilemedim

Back
X