fostimon kullanan varmı???

bende bugün kontrole gittim yumurtalardan bir tanesi 11.50 olmuş. 2 gün daha 150 liğe devam dedi.bugün pazar olduğu için nöbetçi doktor ultrasyonda baktı bende çok kasıldım bugün.kasıldıkca canım çok yandı. nöbetçi doktor doğumhanede olduğu için orada muayene etti. benden az öncede bir doğum oldu. bayan bebeğini aldı çıktı odadan. o odadan bebişlerini alıp çıkıyolar ben hala yumurtam kaç olmuş diye sürekli hastane yollarına koşup duruyorum. gözlerim doldu o anne ile bebişini görünce. genede allaha isyan etmek istemiyorum zamanı vardır diye avutmaya çalıştım kendimi

ben fostimona ek bir de 150 ml lik gonalf de kullanmaya başladım...benim de çok acıdı bu gün ultrasonda..:çok üzgünüm:

Canım geç olsun da güç olmasın..Bu günleri atlatırız inşallah..birbirmize moral verelim..a.s.:1hug:

şu stresli ifadesini değiştirmekle başlayalım işe..ne dersin..;-)

tavuklar gibi kuluçkaya yatsam bende sıcak tutsam daha çabuk büyürlermi acaba.kaydirigubbakcemile

selam bana da doktor fostimon verdi. mart ayında başlıcaz allahın izni ile.. fostimonla yumurtalar daha mı geç gelişiyor bana mı öyle geldi yazılanlardan(

mrh arkadaslar ben de bu ay kullanıcam fostımonu kullanıpta hemen hamile kalan var mı?.bı de tedavi nasıl ılerlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…