Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb bende fostimon 75 kullanıyorum 7 dün kullandım yumurtalarım büyümedi henüz doktorum 150 ye çıkardı dozajı. cumaya kontrolum var bakalım ne olacak.Allah hepimize hayırlısını versin
bugün 8. günüm ama yumurtaların boyutlarını söylemedi 150 lik kullan 2 gün cuma geldiğinde tekrar kontrol ederiz dedi
badem nerelerdesin. gittinmi bugün doktora. ne kadar olmuş yumurtaların. ben bugün gittim 8mm ve 10 mm bir sürü yumurtan var dedi ama gereken boyutta değiller. 2 gün daha 150 lik kullanacam. bakalım pazar günü tekrar gidicem kontrole.korkuyla ve heyecanla bekliyorum ne olacak diye. inş. senin sonuçlar beklediğin gibidir.
canım seni çok iyi anlıyorum. inan bende bugün çok kötüydüm.doktordan çıktım ağlaya ağlaya.bende 2 gün daha 150 lik fostimonu olucam. pazar kontrolüm olacak gerekirse pazar günü banada ek tedavi verecek.sabırla bekleyecez ne yapalım başka çaremiz yok canım.
hayırlısı bakalım..inşallah pazar günü yumurtalarımızda gelişim gözlenir...:Saruboceq:
inşallah canım.:Saruboceq: sabah akşam dua ediyorum . senin içinde edicem.hakkımızda hayırlısı olsun