• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fostimon kullanan varmı???

roseden

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
57
0
286
41
Sakarya
arkadaşlar fostimon iğne kullanan oldumu ben şimdi onu yaptırıyorum 2 sene önce bi düşüğüm var bi daha olmadı doktorda bunu verdi şimdi ama hiç bi problemde yok... kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim.....

merhaba arkadaşlar... Bende kullanıyorum, yarın doktora gidicem, bakıcak, yumurtalar büyüdüyse çatlatma iğnesi yapacak...Bu ay da umutlanıyoruz bakalım... Allah hepimize hayırlısını versin...

merhaba ben de fostimon kullanıyorum.450 ml günde..daha da artabilirmiş doz...

mrb bende fostimon 75 kullanıyorum 7 dün kullandım yumurtalarım büyümedi henüz doktorum 150 ye çıkardı dozajı. cumaya kontrolum var bakalım ne olacak.Allah hepimize hayırlısını versin

mrb bende fostimon 75 kullanıyorum 7 dün kullandım yumurtalarım büyümedi henüz doktorum 150 ye çıkardı dozajı. cumaya kontrolum var bakalım ne olacak.Allah hepimize hayırlısını versin

baya düşük başlatmış..bana 450 ile başlattı..500 e çıkabilir dedi..fostimonun etkisi gonalf e göre daha azmış..fisfisfis

benim bu gün tedavimin 5 .günü..adetimin de 7.günüydü..bir kaç tane 10 mm lik yumurtam vardı sadece....:çok üzgünüm:

arkadaşım kaçıncı günün? kısa protokoldemisin? ne kadar olmuş yumurtalar?

aslında diyecektim neden gonalf vermedi diye.sitede kimden duysam hep gonalf kullanıyo.doktorumun odasında bile gonalf ın reklam tablosu var.kafam karıştı.seninki baya yüksek benim doza göre

bugün 8. günüm ama yumurtaların boyutlarını söylemedi 150 lik kullan 2 gün cuma geldiğinde tekrar kontrol ederiz dedi

doktor bize de gonal f vermişti..ama biz raporlu hasta olduğumuz için eczaneye gittiğimizde öğrendik ki ssk artık gonal f i ödemiyormuş.biz de iptal ettirdik dr,a..gonal f yerine fostimon yazdı...şimdi keşke gonal f yazdırsaydık diyoruz ama bakalım...

bak ben bunu bilmiyodum. acaba banada o yüzden mi yazmadı. ama sorsaydı keşke bana dimi. neyse bunda acemiyim. tutmazsa 2. sine söylerim gonalf yazsın bu yola koyulduk artı ne gerekirse yapıcaz. kısmet bakalım

badem nerelerdesin. gittinmi bugün doktora. ne kadar olmuş yumurtaların. ben bugün gittim 8mm ve 10 mm bir sürü yumurtan var dedi ama gereken boyutta değiller. 2 gün daha 150 lik kullanacam. bakalım pazar günü tekrar gidicem kontrole.korkuyla ve heyecanla bekliyorum ne olacak diye. inş. senin sonuçlar beklediğin gibidir.

badem nerelerdesin. gittinmi bugün doktora. ne kadar olmuş yumurtaların. ben bugün gittim 8mm ve 10 mm bir sürü yumurtan var dedi ama gereken boyutta değiller. 2 gün daha 150 lik kullanacam. bakalım pazar günü tekrar gidicem kontrole.korkuyla ve heyecanla bekliyorum ne olacak diye. inş. senin sonuçlar beklediğin gibidir.

Merhaba casper.Evet gittim..aynen benimde..8mm,10 mm ve en büyüğü 12.5 mm yumurtalarım var..dr yeterli olgunlukta değil dedi..ek tedavi gerek dedi..gonalf aldık.Ve doktor bana hemen orda göbeğime 150 lik gonalf yaptı.yarından itibaren sabah 225 lik fostimon ve göbekten 150 lik gonalf akşam da 225 lik fostimon iğne yiyeceğim ...pazar sabahı 225 lik fostimon ve 150 lik gonalf yiyerek pazar günü sabahı ben de tekrar kontrole gideceğim canım...o kadar ağrı çekiyorum ama yumurta gelişiminin az olmasına üzüldüm:çok üzgünüm:

canım seni çok iyi anlıyorum. inan bende bugün çok kötüydüm.doktordan çıktım ağlaya ağlaya.bende 2 gün daha 150 lik fostimonu olucam. pazar kontrolüm olacak gerekirse pazar günü banada ek tedavi verecek.sabırla bekleyecez ne yapalım başka çaremiz yok canım.

canım seni çok iyi anlıyorum. inan bende bugün çok kötüydüm.doktordan çıktım ağlaya ağlaya.bende 2 gün daha 150 lik fostimonu olucam. pazar kontrolüm olacak gerekirse pazar günü banada ek tedavi verecek.sabırla bekleyecez ne yapalım başka çaremiz yok canım.

hayırlısı bakalım..inşallah pazar günü yumurtalarımızda gelişim gözlenir...:Saruboceq:

ayrıca bide aşılamam iptal olur diye korkuyorum. bu kadar iğneyi ye ağrıyı çek.bende ufak tefek o kadar çok yumurta olmuşki. fazla yumurtadan dolayı dozajı çok artıramıyo bu seferde hepsi birden büyürse aşılama yapılamaz dedi

Back