Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

cok ıyı oldu boyle konu acılması ıcımı dokeyım :KK70: smdı konu acanlar olyor soryorlar kk.. ıyı hos burya kadar. konu acan kısıye olumsuz bsey deyınce hemen kopuryor ama herkesın dusuncesı yorumu farklı dımı kaharet ıcermeden elestırsek dahı kopuryorlar genelı hepsı degıl. yanı elestırıye acık degılsen acma konu cnm dmı ama :KK70:

cognitive cognitive ozel ruhlu insanlardan, buna eminim. Kizkardeslerin en tatlisi:KK68: bazi konularda oyle espriler, ironiler yapiyorsun ki kahkaha atiyorum:p

Böyle, iltifata mecburi iltifat gibi algılanmasın ; pek özel paylaşımımız olmadı birbirimizle belki burada ama cidden iyi kalpli olduğunu hissettiğin insanlar olur. Bir ara söylemiştim; papatyalar vermek istediğim insan! -dalga geçmeyelim, papatya benim için mühim asdf.-
İkinci sırada AkarGider AkarGider kızkardeşim var tabii onu da sevelim. ^_^

themis1990 themis1990 unuttum sanma seni de yorumlayacaktım, yemek hazirlamaya kalktim:KK53:
Bu forumun çizgisinden hiç cikmayan uyelerinden. İlk gun nasilsa halen oyle, sicak ve samimi. Bi de guzel oğlu var ki ayni anasi:emir_bebek::nazar:
yok kız unutsan da alınmam öyle şeylere ben

hislerimiz karşılıklı ilk gördüğüm günden beri sende hiç değişmedin

Ben de seni beğeniyorum sizi bayan

karşılıklı likelaşalım

takibe takip : )

not; ben de alışamadım bu Nicke :KK70:
Değiştir o zaman ne duruyorsun senin gibi birinden daha yaratıcı bir şey beklerdim doğrusu

bu aralar ödeşmeye de takmışsın sen

konu sahibinin birine görümcesi eşinin elini tutuyormuş diye sende onun kocasınınkini tut ödeşin dedin ya:KK70:

Değiştir o zaman ne duruyorsun senin gibi birinden daha yaratıcı bir şey beklerdim doğrusu

bu aralar ödeşmeye de takmışsın sen

konu sahibinin birine görümcesi eşinin elini tutuyormuş diye sende onun kocasınınkini tut ödeşin dedin ya:KK70:

inanılmaz adaletliyim :KK70:

ama o dediğimi yapsa daha tutmazdi gorumcesi

ay bi simardim bi havaya girdim:KK59: bende seni cok sevdim canim forumda yeni oldugum icin pek fazla kisi tanimiyorum. Bana yeni olmama ragmen sicak davrandigin icin cok tsk ederim:KK19:
ne demek herkesler bilir övünmek gibi olmasın çok sıcak biriyimdir ben:KK53:
(şaka tabi kolay kolay herkese ısınamıyorum)

zamanla alışır kaynaşırsın

X