- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cognitive ozel ruhlu insanlardan, buna eminim. Kizkardeslerin en tatlisi bazi konularda oyle espriler, ironiler yapiyorsun ki kahkaha atiyorum
yok kız unutsan da alınmam öyle şeylere benthemis1990 unuttum sanma seni de yorumlayacaktım, yemek hazirlamaya kalktim
Bu forumun çizgisinden hiç cikmayan uyelerinden. İlk gun nasilsa halen oyle, sicak ve samimi. Bi de guzel oğlu var ki ayni anasi
ben de senı cok sevdım valla yaa .. çıtır anne senii :*
Themisim tatlı kuşum benimmm bende o günü unutmuycam
3 tam 1 robot yeni nickine alışamadığım ponti yani
çok dobra ve ince zeka gerektiren esprileri var beğeniyorum herzaman onu
ay bi simardim bi havaya girdim bende seni cok sevdim canim forumda yeni oldugum icin pek fazla kisi tanimiyorum. Bana yeni olmama ragmen sicak davrandigin icin cok tsk ederimDark_Paradise yeni üye kendisi ama daha ilk günden kendime yakın bulduğum
kanımın ısındığı güzel insan
Değiştir o zaman ne duruyorsun senin gibi birinden daha yaratıcı bir şey beklerdim doğrusuBen de seni beğeniyorum sizi bayan
karşılıklı likelaşalım
takibe takip : )
not; ben de alışamadım bu Nicke
Değiştir o zaman ne duruyorsun senin gibi birinden daha yaratıcı bir şey beklerdim doğrusu
bu aralar ödeşmeye de takmışsın sen
konu sahibinin birine görümcesi eşinin elini tutuyormuş diye sende onun kocasınınkini tut ödeşin dedin ya
ne demek herkesler bilir övünmek gibi olmasın çok sıcak biriyimdir benay bi simardim bi havaya girdim bende seni cok sevdim canim forumda yeni oldugum icin pek fazla kisi tanimiyorum. Bana yeni olmama ragmen sicak davrandigin icin cok tsk ederim