Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

hmm şey bir iki arkadaş vardı eskiden çok sinir olurdum
şimdi sadece bir tane kaldı
ama o da çok sivri yorum yapıyor yahu
olmaıdk şeyi olmadık şekilde anlıyor aşağılıyor karşıyı
sevmiyorum bdv nin aşırı aşağılayıcı hor görücü yorum yapanlarını :KK51:

Herseye yorum yapanlar var
İlksirayi kaptirmayanlar var
Ayni fikirde olmasam da objektif yorumlariyla takdir ettiklerim var
Sevimli ,kibarlıgi elden birakmayanlar var.
Argoyu çok kullanan hoş olmayan var.
Çok becerikli olanlar var.
Offfff bide ergenler var vıcık vıcık :sevdiydim de kıskandıydımda :KK70:

yaa ben buraya yıllar önce daha çok takılırdım .. o zamanlardan aklımda bir gurbaa prenses gurbaa prenses var acaba hala buralarda mı ki çok severdim yorumlarını :KK68:
şu aralarda tekrar her gün buradayım ama gözüme çok dik yorumlarıyla takılan biri var ki ismini versem mi vermesem mi bilemedim :KK64:

"eLmayRa"nin yorumlarini cok beğeniyorum kisa ve net çok güçlü bir kadin varmış gibi hissediyorum karsimda birde "Sephoraa" sizin yorumlarinizida beğeniyorum ama itiraf ediyorum tedavi görürken serephone diye bir ilaç kullaniyordum nickinizi ne zaman görsem o ilac geliyor aklimao_O:oops:

Aaaa benim de aklıma 'nasıl bilirsiniz' diye oyun şeklinde bir konu açmak gelmişti. Herkes önceki kişinin verdiği ismi nasıl bildiğini yazıp yeni bir isim yazar dedimdi. :d
Şimdi gördüm ki açılmış.

Ben de forumda iki arkadaş hakkında düşüncemi söyleyeceğim. Ikisini de severim ama insanlar her konuda mı aynı düşünür? Çok benziyorlar birbirlerine.

Bu konu ne ka güzel.Herkes birbirini tanıyor sanırım
Merak ettim beni de tanıyan var mı ki? Bende epeydir takılıyorum buralarda.Selam kızlar

X