Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
hmm şey bir iki arkadaş vardı eskiden çok sinir olurdum şimdi sadece bir tane kaldı ama o da çok sivri yorum yapıyor yahu olmaıdk şeyi olmadık şekilde anlıyor aşağılıyor karşıyı sevmiyorum bdv nin aşırı aşağılayıcı hor görücü yorum yapanlarını
Herseye yorum yapanlar var İlksirayi kaptirmayanlar var Ayni fikirde olmasam da objektif yorumlariyla takdir ettiklerim var Sevimli ,kibarlıgi elden birakmayanlar var. Argoyu çok kullanan hoş olmayan var. Çok becerikli olanlar var. Offfff bide ergenler var vıcık vıcık :sevdiydim de kıskandıydımda
yaa ben buraya yıllar önce daha çok takılırdım .. o zamanlardan aklımda bir gurbaa prenses var acaba hala buralarda mı ki çok severdim yorumlarını şu aralarda tekrar her gün buradayım ama gözüme çok dik yorumlarıyla takılan biri var ki ismini versem mi vermesem mi bilemedim
"eLmayRa"nin yorumlarini cok beğeniyorum kisa ve net çok güçlü bir kadin varmış gibi hissediyorum karsimda birde "Sephoraa" sizin yorumlarinizida beğeniyorum ama itiraf ediyorum tedavi görürken serephone diye bir ilaç kullaniyordum nickinizi ne zaman görsem o ilac geliyor aklima
Aaaa benim de aklıma 'nasıl bilirsiniz' diye oyun şeklinde bir konu açmak gelmişti. Herkes önceki kişinin verdiği ismi nasıl bildiğini yazıp yeni bir isim yazar dedimdi. :d Şimdi gördüm ki açılmış.
Ben de forumda iki arkadaş hakkında düşüncemi söyleyeceğim. Ikisini de severim ama insanlar her konuda mı aynı düşünür? Çok benziyorlar birbirlerine.