- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
hahahhaha aman yarabbi. direk gözümde canlandı:)Ben var ya ben 3 kuruşla piremses hayatı yaşayıp kenara bilezik bile atarım
heyyt be
benim yaşadığım gibi hayat yaşayan var mı herkesler bana imrenir
diyen bacı ne kullanıyorsun sen?
Beğendim çünkü tarif ettiğin kişinin aynısını ben de tanıyorum.. farklı kişilerdir tabi kibir üye varki ben ak desem kara der öyle zıt fikirliyiz yani. polemiğe girmeyeceğim dedikçe tahrik eder gel gitleri çoktur. yorumlarını okurken "ah bir beğenmedim butonu olsa" derim.
Ben var ya ben 3 kuruşla piremses hayatı yaşayıp kenara bilezik bile atarım
heyyt be
benim yaşadığım gibi hayat yaşayan var mı herkesler bana imrenir
diyen bacı ne kullanıyorsun sen?
Hahaha yok değilsinnn:))Beğendim çünkü tarif ettiğin kişinin aynısını ben de tanıyorum.. farklı kişilerdir tabi ki
senin bahsettiğin bi de benmişim
Yorumumdaki alıntıları düzelttim.Cımbızlama yokkonu iyi gidiyor iyi. sakin,sakin...yumuşak yumuşak..s :)))
bu arada alıntı yapmasak mı arkadaşlar.
diğer konuda yasaktı. yorumlar yok oluyor. sohbete dönmesin konu
Wuww nasıl bir konu bu,çok tehlikeliAma sen kimseyi eleştirmemişsin,olmaz öyle :)
Ben başlıyorum o halde, bu aralar çok görünmüyor ama "Yaş kaç" sorusuyla özdeşleşmiş bir @zipzip vardı. Amacı neydi de her konuya bu soruyu sorup kaçıp giderdi hiç bilmem.Evde çekirdek çitleyip bizi okuduğunu düşünürdüm kendisi hakkında,hani dizi izlerken meraklı teyzeler vardır ya,kafamda o tarzda canlanıyor
böylesi daha heyecanlı oluyor.:))Evelynn