Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Ooo buralar yakında coşar..

Önce böyle sevgi pıtırcıklığı, aşk böcüklüğü olarak başlayan mesajlar, kanlı pıçaklı, bol saymalı sövmeli mesajlara döner :)

Başliyim hemen;

Senin için tüm kk ca yaka silktiğimiz o üye diyolla..Ama yok be..Sen daha sinir bozucusun..Allahım ne yazsam hakarete girecek, o derece yani..

Ben var ya ben 3 kuruşla piremses hayatı yaşayıp kenara bilezik bile atarım

heyyt be

benim yaşadığım gibi hayat yaşayan var mı herkesler bana imrenir

diyen bacı ne kullanıyorsun sen?
hahahhaha aman yarabbi. direk gözümde canlandı:)

bir üye varki ben ak desem kara der öyle zıt fikirliyiz yani. polemiğe girmeyeceğim dedikçe tahrik eder gel gitleri çoktur. yorumlarını okurken "ah bir beğenmedim butonu olsa" derim.

Son düzenleme:
bir üye varki ben ak desem kara der öyle zıt fikirliyiz yani. polemiğe girmeyeceğim dedikçe tahrik eder gel gitleri çoktur. yorumlarını okurken "ah bir beğenmedim butonu olsa" derim.
Beğendim çünkü tarif ettiğin kişinin aynısını ben de tanıyorum.. farklı kişilerdir tabi ki
senin bahsettiğin bi de benmişim

Taharet musluğu,nikahsız yaşamak gibi bol atraksiyonlu konuları özenle seçen bir üyemiz geldi aklıma Bana son konusunda gerçekten yardıma ihtiyacı olduğu hissini verse de aslında açtığı konuya yüzlerce mesaj gelsin,herkes konuma yorum yapsın mantığıyla hareket ediyor sanki.Başarmıyor da değil,herkes birbiriyle kapışıyor.İnş.genele hitap edecek şeyler yerine asıl sorunlarını yazdığı konulara da değinir bir gün deyip susuyorum

"Sephoraa" ,"Bilgece","DonukPudra" ve "eLmayRa" genelde BDV de karşılaştığım,yorumlarını genel anlamda doğru bulduğum ve beğendiğim üyeler
Bir de "Mune" nin kapanış cümlelerinin hastasıyımdır
Son olarak nedendir bilmiyorum ama "HanimKelesimiGetir" hangi konuda yorum yapıyorsa o konuda komikli, bol ekşınlı bir şeyler dönüyormuş gibi hissediyorum,doğru da çıkıyor yani

Son düzenleme:
konu iyi gidiyor iyi. sakin,sakin...yumuşak yumuşak..s :)))
bu arada alıntı yapmasak mı arkadaşlar.
diğer konuda yasaktı. yorumlar yok oluyor. sohbete dönmesin konu

konu iyi gidiyor iyi. sakin,sakin...yumuşak yumuşak..s :)))
bu arada alıntı yapmasak mı arkadaşlar.
diğer konuda yasaktı. yorumlar yok oluyor. sohbete dönmesin konu
Yorumumdaki alıntıları düzelttim.Cımbızlama yok

Hahaha, sen diyince girdim baktım hakkaten hep yaş sorusu, burç sorusu. Onlaın haricinde de hep soru şeklinde yorumlar Konu hakkında ki mistik tarafları aydınlatmaya yönelik sorular da değil hani nerden gelmiş bu soru aklına diyosun Meraklı Zipzip =)

Çok eğlenceli zipzipin yorumlarını okumak daha doğrusu sorularını, tavsiye ederim : D

Son düzenleme:
benım bi belalım vardı
kızlık zarı diktirmeyle ılgılı bı konu vardı herkes düşüncelerını yazmıs merakla okudum...
bitanesı okadar saydırmıs okadar yazmıs kı;
azizemi..rahibemi;kutsallık abidesiimi nedir bilemedigim... çok buyuk buyuk laflar ama ...
oyle namus bekcılıgı yapmıstı kı dayanamadım gidin diktirin kızlar oh deme ıhtıyacı hıssettım benım sinirlerımı zıplattı resmen benım karnımdakı dogmamıs cocuguma alacagım gelinin zarına kadar konuyu getırdı yahu
sonra bana taktı o uye ama ne takma;
hangı konuya yazsam mesajımı alıntılayıp sen karaktersızsın; allah kocana sabır versın; dengesızsın;kızlara oh dıktırın oh oh dıyosun burda akıl verıyorsun gıbı seyler yazmaya basladı
oyle bı psıkolojıye gırdım kı sureklı gölge hissıyatı kısının profılıne gırıp yazdıgı konulara yorum yapmıyım dıye takıp etmeye basladım
1 gunluk banla kurtulup duruyodu sonunda kazen ımdadıma yetıstıde kurtuldum
sımdı bulasmıyor bana

Bu kadar ilgi manyağı, melankolik, itici, ciddiyetsiz, ironinin cılkını çıkaran bir üye görmedim. Kesinlikle çok haksız, ama Allah onu da öyle yaratmış yapacak bir şey yok.
-uzanıp kendi yanaklarımdan öpüyorum arkadaşlar, paniklemeyin.asdfghj-

Son düzenleme:
Dur bende yazayım madem girmişken.

Minnoş ya çok tatlışıma gidiyor. Böyle sevesim geliyor onu. Sanki çok iyi kalpli biriymiş gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…