• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

forumda yazan hekim arkadaşlar ve site yönetiminin tutumu hakkında

drcosso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
39
0
0
Ankara
aşağıda site yönetimi ile aramızdaki yazışmadan bir kesit yayınlıyorum lütfen okurlar olarak sizde yorumlarınızı buraya yazın?
Curly .!.:
drcosso .!.:
Curly .!.:
drcosso .!.:
Curly .!.:

Merhaba,

Siteme daha önce başka kullanıcılar ile giriş yaptığınız görülmektedir. Açıklmasını yapmanız aksi taktirde üyeliğinizin silineceğini bildiririz.

Kolay Gelsin.
sitenize ilk kez giriş yapıyorum bu nereden çıktı anlamış değilim?merak ettim şimdi?

bilgisayarıınzdan başka kullanıcı ile bu siteye giriş yapan başka bir üye olabilir mi ?
sonuçta kişisel bir bilgisayar değil fakülte hastanesinde herkezin kullanabildiği bir pc ...

TEsadüf bu diğer kullanıcılar da sizlne aynı alanda yazı yazıyorlar. Diğer kullanıcıların reklam yaptıkları kullanıcıları belli merkezlere yönlendirdiği anlaşıldı.

Sizin de yanı ürünü övdüğünüz ve reklamını yaptığınızı düşünüyoruz.

öncelikle bulunduğum hastane üniversite hastanesi ve biz burada fotona lazerlerin değişik tipleri ile birçok farklı alanda işlem ve çalışma yapıyoruz,bu forumda bahsi geçen pek çok cihazla ilgilide teknik bilgi ve deneyime sahibim,yine forumda özellikle doktor olanların açtığı konularda yazılarımı yazmaya gayret ediyorum özellikle bazı forum okurlarının ısrarla belirli konularda reklam yaptığını ve bazı hekimlerin tepki gösterdiğini ve o okurların hekim arkadaşlarımıza saygısızca saldırdığınıda görmekte ve elimde olmayarak bende sert cevaplar yazabilmekteyim ancak sizden aynı hassasiyeti göremiyoruz,ben kullandığım ve sonuçlarını bildiğim fotona marka lazeri tabiki tavsiye ederim bu reklam değildir ancak şu kliniğe gelin ben oradayım diyen hekim arkadaşlar varsa onuda ben bilemem gördüğüm kadarı ile forumda yazan hekim arkadaşlar sadece cihaz modeli ile ilgili yorum yapmışlar ve bu modeli ısrarla bulundukları şehir için önermişler özellikle bir tanesi onlarca kez teşekkürde almış,bence reklam konusunda ne kastetiğinizi sizde gözden geçirmelisiniz üstelik sitenizin çeşitli yerlerinde doktor uygulaması gereken lazer işlemi ile ilgili ticari reklam yapmak insanları cezbedici ifadeler kullanmak yasak olmasına ve reklam kurulu kanun ve yönetmeliklerinde açıkça belirtilmesine rağmen bol miktarda reklam bulunmakta!!! unutmayın hekimler sadece muayenehanelerinin adresini telefonunu ve uzmanlık dalını yazabilir bunun dışında yaptığı uygulamaları üstelik cazibe artırıcı ifadelerle kullanamaz,bende sizin ticari kaygıları ön planda tuttuğunuzu burada yazı yazan bizlerin size reklam ücreti ödememiz karşılığı her cihazın reklamını yapabileceğimizi ozaman kurallarınızın farklı olduğunu düşünebilirim herhalde???

Oncelikle erkeksiniz !

Insanlari X doktora degil ama XYZ cihazi olan polikiliniklere yonlendiriyorsunuz, urunu satan satiscisiniz. Isterseniz bunlari ispat edelim diger uyeliginizdeki mail adresiniz ile verdiginiz ilanlari dilerseniz buradan yayinliyayim ?

Bir urunun saticisi olarak bu sitede insanlari yonlendirip baska cihazlari kotuluyemessiniz. Siz bu aradaki farki goremeyip diger uyeler ile eski uyelikleriniz ile hir gur cikardiniz. Zaten siz boyle verdiniz diger uyeliklerinizi. O kisilerde sizin gibi ayni isi yapiyordu sonlari sizden farkli olmadi lakin siz siz uyelik aldikca aldiniz. Bu 3 veya 4. uyeliginiz.

aşağıda site yönetimi ile aramızdaki yazışmadan bir kesit yayınlıyorum lütfen okurlar olarak sizde yorumlarınızı buraya yazın?

öncelikle bulunduğum hastane üniversite hastanesi ve biz burada fotona lazerlerin değişik tipleri ile birçok farklı alanda işlem ve çalışma yapıyoruz,bu forumda bahsi geçen pek çok cihazla ilgilide teknik bilgi ve deneyime sahibim,yine forumda özellikle doktor olanların açtığı konularda yazılarımı yazmaya gayret ediyorum özellikle bazı forum okurlarının ısrarla belirli konularda reklam yaptığını ve bazı hekimlerin tepki gösterdiğini ve o okurların hekim arkadaşlarımıza saygısızca saldırdığınıda görmekte ve elimde olmayarak bende sert cevaplar yazabilmekteyim ancak sizden aynı hassasiyeti göremiyoruz,ben kullandığım ve sonuçlarını bildiğim fotona marka lazeri tabiki tavsiye ederim bu reklam değildir ancak şu kliniğe gelin ben oradayım diyen hekim arkadaşlar varsa onuda ben bilemem gördüğüm kadarı ile forumda yazan hekim arkadaşlar sadece cihaz modeli ile ilgili yorum yapmışlar ve bu modeli ısrarla bulundukları şehir için önermişler özellikle bir tanesi onlarca kez teşekkürde almış,bence reklam konusunda ne kastetiğinizi sizde gözden geçirmelisiniz üstelik sitenizin çeşitli yerlerinde doktor uygulaması gereken lazer işlemi ile ilgili ticari reklam yapmak insanları cezbedici ifadeler kullanmak yasak olmasına ve reklam kurulu kanun ve yönetmeliklerinde açıkça belirtilmesine rağmen bol miktarda reklam bulunmakta!!! unutmayın hekimler sadece muayenehanelerinin adresini telefonunu ve uzmanlık dalını yazabilir bunun dışında yaptığı uygulamaları üstelik cazibe artırıcı ifadelerle kullanamaz,bende sizin ticari kaygıları ön planda tuttuğunuzu burada yazı yazan bizlerin size reklam ücreti ödememiz karşılığı her cihazın reklamını yapabileceğimizi ozaman kurallarınızın farklı olduğunu düşünebilirim herhalde???

ankara için fotona xp max nd/yag kullanan özel xxxxxxxxxxx öneririm forumda geri bildirimlerden hatırladığım kadarı ile fiyatları çok daha uygun rakamlar ve kullanılan teknoloji dünyada hatırı sayılır bir marka bence bir arayıp fiyat alın,buarada mutlaka hekim ön muayenesi olun

otona xp max kullanan ve forumda çok iyi geri bildirimler alan özel xxxxxxxx ankara için tavsiye ederim pazar günleri kolaltı bikini birlikte 50 tl kampanyaları vardı devam ediyormu bilmiyorum ancak bir gidip görüşmenizi öneririm web sitelerinde adres *********** ve telefon ******* olarak belirtilmiş

Şimbu mesajları yazıpda bunu yapmak reklamdır diyorsanız. Bunu yapan sizsiniz.

Madem üniversite hastenesinde doktorsunuz.
1- emailadresiniz neden özel (üniversite email adresini kullansanız daha inandırıcı olur)
2- Email adresinize baktığımda isim olarak mehmet görüyorum. BU konuda da üyeleri kandırdıınızı düşünmüyor musunuz.
3- Evet sitemizin bir reklam politikası vardır. HEr türlü ticari firma gelerek reklam verebilir. AMa bunun karşılığında rakip firmalarını kötüleyemez.

Öncelikle doktor olduğunuza inanmıyorum, olaki doktorsunuz, bir ticaret yaptığınızı düşünüyorum. Ticaret yapmak ayıp değil, ama bunu rakip firmalarını ve üyeleri kandırark değil normal yollardan yapmanız gerekmekte.

Aynen sizin yazdığınız cümlelere de katılıyorum. Diğer kullanıcılarınız ve bu kullanıcı ile yadığınz şekilde xxx ürünü kullanın diğerleri tü kaka dediğiniz zaman sizin doktor olarak inandırıcılığınız kalmaz. (ki doktor olduğunuz şüpheli)

Sİte sakinlerine duyrulur.

bende aynı kısı oldugunu dusunmustum ama bırsey solememıstım olmayabılır dıe de. bunu yayınladıgınız ıı olmus. herseyın seffaf oldugunu gormek kk ya olan guvencımı arttırdı.

Back
X