• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda mobbing sorunu

Yinemipilav

goo.gl/WzqFMX
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.098
3.249
63
Sayin Admin ve KK uyeleri

Bir suredir bu forumda uyeyim. Herhangi bir uyenin kendi fikirlerini belirtmesi, kural disi bildirilerin de sikayet edilmesi genelde adil ve yerinde bir isleyise sahip. Derdim forumda gruplasarak yapilan sahsa yonelik saldirilar. Elbette hersey kurallara uygun olmali ama, son gunlerde sahsima yapilan hakaretlerden gercekten cok sikildim.

Bazi uyeler farkli fikir beyan edince birkac kullanicinin gruplasip uyenin SAHISLARINA YONELIK SALDIRIlara maruz kaldigini gozledim. Hatta bunu o kadar ustaca yapiyorlar ki, uyenin sozlerini cimbizla hic beklenmedik bir yone cekiyor (sozleri kapsam disi kullanarak) ve soyleneni sanki kendilerine hakaret gibi gostermeyi basariyorlar. Bunu yapan uyeler o kadar kendilerinden emin, o kadar haddini bilmez sekilde yapiyorlar ki son derece rencide edici durumlar olusabiliyor.

Bu tur MOBBING tarzi davranislara tek ek sikayet etmek yeterli olmuyor zira yavuz hirsiz ev sahibini bastirir misali, sahsa hakareti (kendilerini magdur gostererek) adeta bir hak olarak goruyorlar. Ve sikayet edilip uzaklastirilmalarina ragmen hakaretlerini tekrarliyorlar.

Sizden ricam, lutfen uyelere SAHISLARA YONELIK KARALAMA ve NEFRET SOYLEMLERI ile rencide etmemelerini hatirlatir misiniz?

Simdiden tesekkurler

Yinemipilav

Back