- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
-
Hepimiz konu açıyoruz hoşumuza giden ya da gitmeyen tepkiler alıyoruz ama küfür bambaşka bir şey
Uzatmaya gerek yok burda edilen küfürler kayıt altında da olduğuna göre bir dava durumunda süreç nasıl işler, site sorumlu tutulur mu çünkü geçen Kazen ifade vermeye gitmişti bir durum için, sadece şahsı dava etmek istiyorum bilgileri bana verilir mi
cok haklısınız bu konuda arkanızdayımHepimiz konu açıyoruz hoşumuza giden ya da gitmeyen tepkiler alıyoruz ama küfür bambaşka bir şey
Uzatmaya gerek yok burda edilen küfürler kayıt altında da olduğuna göre bir dava durumunda süreç nasıl işler, site sorumlu tutulur mu çünkü geçen Kazen ifade vermeye gitmişti bir durum için, sadece şahsı dava etmek istiyorum bilgileri bana verilir mi
Kişisel hakaret gibi mi ?
Yoksa ben küfredildiğine pek şahit olmadım. Bel altı vurma olayından mı bahsediyorsun?
Kişisel hakaret gibi mi ?
Yoksa ben küfredildiğine pek şahit olmadım. Bel altı vurma olayından mı bahsediyorsun?
son günlerde hakaret ve küfrün haddi hesabı yok ipekcim bedduaları saymıyorum zatenKişisel hakaret gibi mi ?
az önceki konuyu bi oku ipekcim
Bilgiler sana verilmiyor. Avukata vekalet veriyorsun, dilekçe yazıyor bilişim suçlarına. Ordan bilgilere ulaşılıyor, dava açılıyor falan filan. Avukatla işleyen süreç bu. Kazenle bir alakası yok bildiğim kadarıyla. Şahit olarak falan çağırılır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?