• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forum´un zevli bayanlari bi bakarmisiniz?

Bitter_Lokum

kocasinin hatunu
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
582
7
118
$kleid-mit-spitze-schwarz-four-flavor.jpg [/ATTACH]

Kizlar banada bi yardim edin iyice kararsiz kaldim...insallah 2ay sonra bizimde ailelerimiz taniscak ve ardindan isteme söz ayni günde olcak insallah. Ben almanyada yasiyorum sevgilim türkiyede ben oyüzden almanyadan alip götürmek istiyorum tanisma günü felan giyecegim esyalari hani orda bide bunun stresi olmasin diye. Ama ne giysem bilmiyorum.

SIz tanismaya geldiklerinde ne giydiniz? Elbise biraz fazla gelir herhalde onu sözde giyerim zaten diye düsünmüstüm ama pantolon gömlekte cok özensiz gibi üffffff cok kararsizim bana bi yardim edin.

Bakin sözdede bu tür elbiseler düsünmüstüm sizce nasil?? Ilk tanismadada kim kardashian´in giydigi tarz birsey olabilir (kemersiz versiyonu) saclarimin uzunlugu rengi sekli ayni o resimdeki gibi cünkü osekilde yapabilirim saclarimi. $generated_8826076856350_FILL_WIDTH_OR_HEIGHT_FORCE_RETAIN_PAR_1452_1413.jpg $generated_8824563302430_FILL_WIDTH_OR_HEIGHT_FORCE_RETAIN_PAR_800_739.png $generated_8817862180894_FILL_WIDTH_OR_HEIGHT_FORCE_RETAIN_PAR_800_739.png

5 bucuk senedir biz bu günleri bekledik sevgilimle ve SONUNDA geldi o günler :16: Hersey mükemmel olsun kusursuz olsun istiyorum

NOT: En yukaridaki 2 elbise tanisma günü icin düsündügüm diger 3 elbise söz icin düsündügüm tarz elbisler

[/LE
FT]​

Eklentiler

• $kim-kardashian-style-alert.jpeg
    $kim-kardashian-style-alert.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
ben 2.sini begendım sonucta tanısma olacak dantelli bir elbise pek uygun kacmayabılır sankı

Dantelli denedim hos duruyor insanin üstünde ama galiba tanisma icin biraz abartili haklisin...ben biraz daha böyle hanim hanimcik dursun istiyorum ama masallah almanyada yokki öyle üstü kapali olsa alti acik alti uzun olsa üstü dekolteli :1:

Son düzenleme:
ayni sorunu bende yasiyorummm :) ama ben galiba türkiyeden bakcam burdan bulamiyorum cünkü :( bence 1. elbise cok tatli onu giymelisinn

Gel kader arkadasim benim :7: Valla gönlüme göre birsey bulamicam diye korkuyorum. Birde benim memleketim ufak bir sehir türkiyede yani fazla secenegim olmaz elbise konusunda heleki türkiyeye varinca 1hafta- 10 gün icinde tanisma olcak insallah hayatta bulamam o kisa zamanda gönlüme göre güzel birsey- bide ben cok secicigim ya bu konularda malesef :1: Aklima %100 yatan birsey olsa sormazdim bile burada ama iste kararsiz kaldigimdan bide sizlere danisayim dedim.

Back