"forum takip"te istediğim konuyu seçemiyorum, sinir hastası olmak üzereyim

mori_cedo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
135
2
46
İçel Mersin
kızlar merhaba.. kk sitesine yakın zamanda üye oldum belkide kullanmayı henüz keşfedemedim bilemiyorum.. forum konuları çok karışık geliyor aradığımı bir türlü bulamıyorum ama onun dışında ""forum takip""ten güncel, yorumlanan konuları takip etmeye çalışıyorum. ama ben istediğim konuya basana kadar, yeni yorumlanan bi yazı iniyor dolayısıyla ben örneğin "ocak annelerini" sayfasına başmaya çalışırken, "90 kilodakiler birlikte zayıflıyor, haydin gelin" konusuna ve yahut "kaynanamla kavga ettim" vs konusunun içine bodoslama dalıveriyorum... o an ilgimi çeken bi konuyu görüp açmaya çalıştım varsayalım sayfanın aşağı kısımlarına kadar o kaçıyor ben kovalıyorum.. en sonunda ver elini "gelinlik modelleri" ver elini "boşanıyoruz"larr... yokmudur bunun bi durdurma tuşu ben seçene kadar???:44::44:
not:dediğim gibi forum pek karışık geldiğinden konuyu doğru yere açmış olmak için duacıyım.. öptüm sizii

öff aynen bi anda kayıp gidio konu bi bakmışım "kaynanamla eltimden nefret ediom" çıkmış

eee? hani bana yardım?? kimsenin bi fikri yokmu yani?? kızlaarrrr?

form takipte akan yazıların sağ köşesine doğru gel orada formları durdur var oraya bas hepsi sabit kalıyo oradan istediğin konuyu seç yine aynı yerden konuları kaydıra bilirsin

evet öğrendim nilüferarda.. sana da teşekkür ederim canım.. minel sea_d resimde göstermiş.. meğer çok basitmiş pek mutlu bi kk üyesiyim artık.. yihhuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…