kızlar merhaba.. kk sitesine yakın zamanda üye oldum belkide kullanmayı henüz keşfedemedim bilemiyorum.. forum konuları çok karışık geliyor aradığımı bir türlü bulamıyorum ama onun dışında ""forum takip""ten güncel, yorumlanan konuları takip etmeye çalışıyorum. ama ben istediğim konuya basana kadar, yeni yorumlanan bi yazı iniyor dolayısıyla ben örneğin "ocak annelerini" sayfasına başmaya çalışırken
, "90 kilodakiler birlikte zayıflıyor, haydin gelin" konusuna ve yahut "kaynanamla kavga ettim" vs konusunun içine bodoslama dalıveriyorum
... o an ilgimi çeken bi konuyu görüp açmaya çalıştım varsayalım sayfanın aşağı kısımlarına kadar o kaçıyor ben kovalıyorum
.. en sonunda ver elini "gelinlik modelleri" ver elini "boşanıyoruz"larr...![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
yokmudur bunun bi durdurma tuşu ben seçene kadar???:44::44:
not:dediğim gibi forum pek karışık geldiğinden konuyu doğru yere açmış olmak için duacıyım.. öptüm sizii
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
not:dediğim gibi forum pek karışık geldiğinden konuyu doğru yere açmış olmak için duacıyım.. öptüm sizii