• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fortune ve artimed gebelik testi

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
651
-80
48
30
Merhaba arkadaşlar. Reglime 3 gün ve 2 gün kala fortune gebelik testiyle test yaptım belirgin faka biraz silik çift çizgi çıktı. Bugün yani reglime 1 gün kala sabahta artimed gebelik testiyle test yaptım daha silik fakat yinede belirgin çift çizgi çıktı. Acaba marka farkından kaynaklı bu silikleşen olabilir mi sizce? Bugün akşam kan tahlili vereceğim ama artimed veya fortune marka kullanan varmış yanlış olabilir mi acaba özellikle artidimed.

Merhaba arkadaşlar. Reglime 3 gün ve 2 gün kala fortune gebelik testiyle test yaptım belirgin faka biraz silik çift çizgi çıktı. Bugün yani reglime 1 gün kala sabahta artimed gebelik testiyle test yaptım daha silik fakat yinede belirgin çift çizgi çıktı. Acaba marka farkından kaynaklı bu silikleşen olabilir mi sizce? Bugün akşam kan tahlili vereceğim ama artimed veya fortune marka kullanan varmış yanlış olabilir mi acaba özellikle artidimed.
Hamileliğimi 1 artimed 1 de laboquick kullanarak öğrendim. İkisi de aynı belirginlikteydi.

Merhaba Bende farklı testler kullandım belirgin cizgi çıkmıştı bugün artimed yaptım daha silik bir çizgi çıktı. Sanırım markadan kaynaklanıyor

Kızlar regla iki gün kala kaset test yaptım bakar mısınız

Eklentiler

• 2D1038DB-F961-4090-A1C0-498A8C8BE3CB.jpeg
    2D1038DB-F961-4090-A1C0-498A8C8BE3CB.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 753
Farklı markalarla test yapıp karşılaştırma yapmayın, hepsinin hassasiyeti farklıdır boşu boşuna canınızı sıkmış olursunuz. Bir markada karar kılın onunla devam edin.

Hayatım silik de olsa her iki markadada iki çizgi gördüysen tebrikler hamilesin🌸

Back