Pelember Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2020 194 75 28 35 13 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelember #1 Selam arkadaşlar, fortune gebelik testi güvenilir mi kullanıp yanılan var mı aranızda?
kizinbiri9 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 5.230 En iyi cevaplar 1 4.948 173 14 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelember #2 Pelember .!.: Selam arkadaşlar, fortune gebelik testi güvenilir mi kullanıp yanılan var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... Bir kere denemiştim o varmış Eczanede negatifti ve adet oldum sahte çizgi çıkmadı ama buda beyaz eşya şansı gibi gerçekten ne çıkacağı belli olmuyor testlerde
Pelember .!.: Selam arkadaşlar, fortune gebelik testi güvenilir mi kullanıp yanılan var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... Bir kere denemiştim o varmış Eczanede negatifti ve adet oldum sahte çizgi çıkmadı ama buda beyaz eşya şansı gibi gerçekten ne çıkacağı belli olmuyor testlerde
Pelember Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2020 194 75 28 35 14 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelember #3 Ya bnm normalde yaptğım testlerde bekleyince silik çıkardı o bile heyecan yaptırırdı bnda silik çıkmıyo o kadar da şüphem vardı =(
Ya bnm normalde yaptğım testlerde bekleyince silik çıkardı o bile heyecan yaptırırdı bnda silik çıkmıyo o kadar da şüphem vardı =(