- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
-
- Konu Sahibi stereotyped
Teste güvenmeyin çok erken daha. Ben adetime 10 gün kala yani ilişkiden 4 gün sonra yaptım negatifti. Sonra 6 gün sonra tekrar test yaptım pozitifi gördüm erken gebelik testi falan da değildi yani. Kesin hamile kaldınız mı bilemeyiz daha ilk ayınız. Ama uygulamanız çok doğru. Yumurtanızın çatladığından emin misiniz? Regle kadar aynen ilişkiye devam edin bence. Dayanabilirseniz regl gecikmesi olana kadar bekleyin test yapmak için. Dayanamam derseniz regle 2 gün kala kesin sonuç alırsınız.Merhabalar.
1 yıldır evliyim, 28 yaşındaydım.
1 hafta önce ilk kez telefonumdan aplikasyonla çatlama döneminde denk getirip birlikte olduk. İlk denemelerimiz yani..
İnternetten araştıdığım kadarıyla gün aşırı birlikte olduk. Biliyosunuz her kafadan bi ses çıkıyo. Bazısı her gün olmaz sperm kalitesi düşer yazmış, bazısı da ben her gün yaparak hamile kaldım yazmış.
Herneyse, ilişkiden 5 gün sonra hamile kalıp kalmadığını gösteren fortest erken gebelik testini aldım bugün ve yaptım negatif çıktı. Moralim bozuldu ama sonra kan testinde bile bu kadar erken belli olamayacağı aklıma geldi.
Adetime daha 8 gün var. Sizce bu test ne kadar güvenilir?! İlişkiye girdikten 5 gün sonrayı %99 doğru tahmin edebilecek bi teste güvenmeli miyim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teste güvenmeyin çok erken daha. Ben adetime 10 gün kala yani ilişkiden 4 gün sonra yaptım negatifti. Sonra 6 gün sonra tekrar test yaptım pozitifi gördüm erken gebelik testi falan da değildi yani. Kesin hamile kaldınız mı bilemeyiz daha ilk ayınız. Ama uygulamanız çok doğru. Yumurtanızın çatladığından emin misiniz? Regle kadar aynen ilişkiye devam edin bence. Dayanabilirseniz regl gecikmesi olana kadar bekleyin test yapmak için. Dayanamam derseniz regle 2 gün kala kesin sonuç alırsınız.
Vücudunuzu tanıyorsanız çok iyi şansı arttırır. Yalnız kendimle ilgili bir dipnot düşeyim :) bende o programla takip ediyordum akıntı falan herşey tutuyordu işin ilginci son bikaç ay ovulasyon testi yaptım ve yumurtamın akıntım bitince çatladığını farkettim programa göre 2 gün falan oynadı. Ki son ay buna dikkat edince de hamile kaldım. Kesinlikle beklemek çok zor. İnşallah mutlu haberler alırsınız1 yıldır düzenli olarak adet döngümü yazdığım bi aplikasyon var telefonumda. Tam gününe kadar veriyo, zaten hafif akıntım oluyo şeffaf anlıyorum. Beklemek zormuş, onu anlıyorum :)
O kadar erken belki olacağını zannetmiyorum. Erken gebelik testleri fasa fiso ben adetine dört gün varken normal testle yaptım silik çizgi çıktı erken gebelik testiyle yaptım yine silik çizgi çıktı yani boşuna o kadar para vermeyin olursa her türlü çıkıyor ..çok erken yapmışsınız adet gününü bekleyin daha net olur strese de girmemiş olursunuz
Vücudunuzu tanıyorsanız çok iyi şansı arttırır. Yalnız kendimle ilgili bir dipnot düşeyim :) bende o programla takip ediyordum akıntı falan herşey tutuyordu işin ilginci son bikaç ay ovulasyon testi yaptım ve yumurtamın akıntım bitince çatladığını farkettim programa göre 2 gün falan oynadı. Ki son ay buna dikkat edince de hamile kaldım. Kesinlikle beklemek çok zor. İnşallah mutlu haberler alırsınız
Ben normalde 35 40 günde bir regl oluyor9dum.15 ocakta regl oldum.fakat 14 ocak da test yapıp hamile olduğumu öğrendim.hemen doktora gittim.beta da 900 cıktı.yani demek istediğim regl günü geçmedende belli oluyor die düşünüyorum.kendiminkine bakarak.allhim herkesin gönlüne gore versin.
Ben adetime en az bir hafta vardi tsm hatilamiyorum ovulasyon testiyle ogrendim . Koyu cift cizgi. Sonucta devamli cift cizgi koyu rengi gosteren bir test degil. Sonra adetime dortgun kala normal ucuz testlerden yaptim silik de olsa cizgiyi gordum. belirgin cok silik zor gorunen degil bayagi belliydi. Adetimde 35-40 gun arasi. Ucuz testlerde is goruyor eger cok erken degilse. Erkense hic birinde gorunmuyor. Dollenmeden on gun sonra kanda ancak cikiyor. Yumurtlama donemini biliyorsaniz ona gore kan verebilirsiniz
O test hakkında hiç bilgim yok.yalniz bu testten 10 gün önce yaptigimda yoktu bisi.14 şubatta lekeleme oldu 2 3 gün devam edince şüphelendim yaptım testi.sana tavsiyem eğer gebe değilsen.bu ay soğan kürünu ve bunun yani sıra 8 adet inciri kaynat ,2 3 adet havucu kaynat ayrı ayrı kaynat,ve bu iki kaynamış suyu süzerek birleştir,soğan kürünu sadece sabah diğer karışımı sabah akşam ic,bu sana boş gelmesin inan çok faydası var.
Canım güvenle alabilirsin ben aldım adetim den 6 gün önce test yaptım çift çizgiyi gördüm
Testin adını hatırlamıyorum ama eczacı verirken cinsel ilişkşden 6 gün sonra sonuç verir demişti fiyatı da 27 TL idi