• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fortel ovulasyon testi kullananlar

humeyra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
151
0
96
Manisa
bu testen kullanıpta sonuç alan varmı arkadaşlar güvenilir bir testmi ben bu ay kullanıyorum ilk defa yapmadan önce idrar tutmak gerekiyormu üstünde yazmıyor da

sevgili hümeyra 2009 yılında çocuk yapmaktan korkuyorum diye bir konu açmışsın. bende aynı senin durumundayım. çocuğun olduğumu hiç yazmamışsın hislerin değişti mi??? senin durumunda olduğum için merak ettim sadece

merhaba canım mesajını yeni gördüm uzun zamandır girmiyorum siteye yeni başladım evet çok korkuyordum şu an dört aylık hamileyim sen ne yaptın hamilemisin

ovulasyon testıylemı hamıle kaldın ne yöntemlehamıle kaldın paylasırsan sevınırm bızede yardımcı olursun belkı qozun aydın buarada:17:

ovulasyon testi baya kullandım ama onu kullanırken olmadı ondan sonra iki ay ara verdim ağustos karar verdimyeniden ovulasyonla uğraşmak istemedim artık herşeyi akışına bıraktım önemli günlerde birde akıntıya bakarak takip ettim çok kafaya takmayınca oluyor Allah nasip etsin sizede.

Back