Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Bende bebiş istiyorum.bu fortel gebelik testi ne kadar duyarlı?Çok pahalı ama diğerlerinden daha kaliteliymiş...Ben ilişkiye gireli 33 gün oluyor.Fortel gebelik testi yapsam kesin sonuç alırmıyım acaba ?
Selam,
O testi hiç kullanmadım bilgim yok ama beklenen adet tarihine 1 hafta kala sonuç verdiğini söylüyorlar,
Yalnız ilişkiye gireli 33 gün olduysa zaten senin beklediğin regl günün bile geçmiş neredeyse,
Normal bir test yapsanda çıkar, bekleme bi test alıp bakıver..
Canım, anladığım kadarıyla sen geçen ayki adetine 1 hafta kala ilişkiye girmişsin,
Sonrasında da beklenen adetini olmuşsun,
Arada adet gördüğüne göre zaten gebelik ihtimali yoktur, adetinde herhangi bir anormallik varmıydı peki?
Şuanda beklenen adet tarihin neyse onu bekle o gün gelmezse geçince 1-2 gün sonra denersin testi.
ilişkiden sonra 2. adetimi gördüm bugün.biraz erken oldu 5 gün kadar.İnternette bazı yazılar okuyorum kafam karışıyor.Acaba hamile olabilirmiyim ?
Canım 2. kez adet görüyorsun hamile olma ihtimalin yok, boşuna test falan alıp uğraşma,
Hala inanmıyorsan, sağlık ocağına gidip kanda gebelik testine baktır.
Bir kez ilişki yaşandı diye öyle hemen gelmiyor bebek, forumu biraz karıştırırsan hamile kalmak için elverişli günler var,
Adetinin başladığı günden itibaren sayarsan 10 - 12 - 14 - 16. günler yumurtlamanın olduğu,genelde gebe kalma ihtimalin yüksek olduğu günlerdir,
Bu günlerde gireceğin ilişkiyle önümüzdeki ay için şansını deneyebilirsin,
Allah gönlüne göre versin..