Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Damacana suyunu kaynatıp soğutuyorum...İkinciye ılıtıp termosa koyuyorum...Termostaki su ile 2 yada 3 defa mama yapabiliyorum. Gece yatarkende hazırlıyorum iyi oluyor....
bende kaynatıp termosa koyuyorum sıcak kalıyo birazda kavonoza koyuyorum soguyor yapacagım zaman ikisini karıstırıyorum istedigim sıcaklıkta oluyor her defasında kaynatmanıza gerek yok
Damacana suyunu kaynatıp soğutuyorum...İkinciye ılıtıp termosa koyuyorum...Termostaki su ile 2 yada 3 defa mama yapabiliyorum. Gece yatarkende hazırlıyorum iyi oluyor....
bende kaynatıp termosa koyuyorum sıcak kalıyo birazda kavonoza koyuyorum soguyor yapacagım zaman ikisini karıstırıyorum istedigim sıcaklıkta oluyor her defasında kaynatmanıza gerek yok
termosa koyuyorum ..kaç ml yapacaksam yarısını biberona koyuyorum orda soğuyor yapacağım zamanda üstüne sıcak su ekliyorum hazır ılık mama oluyor özellikle gece çok rahat oluyordu.