• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Formatta silinen dosyalarım

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
Selamlar herkese, dün pcme format attım. Daha doğrusu bir sorun yüzünden sistemi silme baştan kurmak zorunda kaldım.
Tüm dosyalarımı, resimlerimi, müziklerimi v.s.. D diskinde tutarım, sistemi baştan kurunca tabi D diskim degitti, her şeyim gitti yani:43:

Kurtarma programları falan araştırdım, pek bir şey elde edemedim..Recuva diye bir program kurdum, oley 53 dosya kurtardı derken, dosyaları açamıyorum. flv. formatında kurtarıyor. Bilemedim ne yapacağımı.

Bilgisi olan var mı bu konuda:50:

Eğer dosyalarının bulunduğu sürücüyü biçimlendirmediysen sana tavsiye edebileceğim iki program var . 1-)power data recovery 2-) disk dagger . Bunları dene . Ama diski biçimlendirdiysen üzgünüm hiçbir program işe yaramaz . Ve aklında bulunsun format atmadan önce dosyalarının bulunduğu sürücüye bir isim ver ki format esnasında biçimlendireceğin sürücüyü seçmekte zorluk çekme...

recovery my files full diye aratırsanız bulursunuz. ama tum dosyalar gelmez.

O işe yaramıyormuş :(

Eğer dosyalarının bulunduğu sürücüyü biçimlendirmediysen sana tavsiye edebileceğim iki program var . 1-)power data recovery 2-) disk dagger . Bunları dene . Ama diski biçimlendirdiysen üzgünüm hiçbir program işe yaramaz . Ve aklında bulunsun format atmadan önce dosyalarının bulunduğu sürücüye bir isim ver ki format esnasında biçimlendireceğin sürücüyü seçmekte zorluk çekme...

Sadece format attım, her hangibir biçimlendirme işlemi yapmadım.
Şimdi bu programlar işe yarayabilir mi?

Evet yarar (mesajim en az 15 karakter icermeliymis ne yazim ben buraya simdi haa allamyarabbim yea :D )

Maalesef bunlar da işe yaramadı, ya da ben beceremedim :14:

Bir bilgisayarcıya götürsem geri getirirler mi acaba?
Bilgisi olan yok mu ya:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back