• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Formasyon konusunda...

ayseninannesiduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
102
9
96
Su anda 2.50 ortalamasi olan ve elbette kontenjan yettingince herkese formasyon veriliyor mu..

Gecen sene bu sekilde ilk defa formasyon verilmis alan biri var mi aramizda yada alanlardan tanidigi olan.. Kac mezuniyet ortalamasi ile nereye girdiniz

Ege 500 kontenjan acmis 300 kendi ogrencisi 200 disardan dokuz eylulde 500kisi almis. En son kac ortalama ile giruldi burda formasyona..

Egede iki bin lira imis ucret dokuz eylulde kac para bilan varmi

Benim 2.68 ortalamam. Sansim var mi acaba
Seneye tekrar tezsize doner mi alese basvurmak gerekir mi
Bir bilgisi olan var mi
Fen edebiyat fakultesi mezunu yok mu aranizda
Formasyonsuz bir tek benmi kaldim :(

Ben de bebegim olmadan once ucretli ogretmenlik yaptim. Sonra bebek oldu falan simdi kpss ye hazirlanmak istiyorum ama formasyonum yok anladim ki cogunuz egitim fak meZunusunuz. Ben fen edeb fak mezunuyum. Egitimli olunca formasyona ne gerek. Ama yinede birsey bilen varsa suan ki uygulamayla ilgili ogrenmek isterim. Yok mu bir bilen bu kadar kisi gelip bakiyor konuya ama tik yok

merhaba benim diploma notum 2.46,hiç bir yere başvuramıyorum,bu sene başında iü ve marmaraya başvurdum ne olur ne olmaz diye ama maalesef..bütün üniversiteler önce kendi öğrencilerini alıyorlar ve 2.50 olanlara bile sıra gelmiyor,o kadar çok formasyonsuz varki...

Back