- 27 Temmuz 2012
- 355
- 101
- 323
- Konu Sahibi incitanesi_
-
subatta basladim haziranda bitti Allah in izniyle.. staj nisan-mayis gbi oluyor..Arkadaşlar çok karışık bir bölüm okuyorum. Bölümden ne isterseniz oluyor yani kpss çok çalışıp memur olabiliyoruz, öyp yapıp akademisyenlik oluyor, formasyon alıp öğretmen olunuyor, özelde çok çalışıp iyi yerlere gelinebiliyor vs. vs. Bu da mezun olacak kişinin kafasını deli gibi karıştırıyor. Düşünmekten uyuyamıyorum ne olacağım diye. Şu sıralarda da formasyonu taktım kafama:
Şubatta formasyon alımı olursa ve ben kayıt yaptırırsam ne zaman bitiyor bu eğitim internette araştırdım ama net bilgi bulamadım. Dersler haziranda bitiyor yazıyor ama bir de staj var staj da eylüle sarkarsa atamalara yetişmez diye düşünüyorum.
Şubat formasyonu hakkında bilgisi olan var mı?
İşte aradığım cevap :) Ben de böyle duydum ama ilk dönem başlayan arkadaşlarımın 2 dönem sürünce bir duraksama yaşıyor insan "acaba olmaz mı?" diye. Çok teşekkürler.subatta basladim haziranda bitti Allah in izniyle.. staj nisan-mayis gbi oluyor..
ben sizin bölümü merak ettim bı sakıncası var mı solesenız
anladım hayırlısı olsunİşte aradığım cevap :) Ben de böyle duydum ama ilk dönem başlayan arkadaşlarımın 2 dönem sürünce bir duraksama yaşıyor insan "acaba olmaz mı?" diye. Çok teşekkürler.
Bölümün Sağlık Yönetimi
Arkadaşlar çok karışık bir bölüm okuyorum. Bölümden ne isterseniz oluyor yani kpss çok çalışıp memur olabiliyoruz, öyp yapıp akademisyenlik oluyor, formasyon alıp öğretmen olunuyor, özelde çok çalışıp iyi yerlere gelinebiliyor vs. vs. Bu da mezun olacak kişinin kafasını deli gibi karıştırıyor. Düşünmekten uyuyamıyorum ne olacağım diye. Şu sıralarda da formasyonu taktım kafama:
Şubatta formasyon alımı olursa ve ben kayıt yaptırırsam ne zaman bitiyor bu eğitim internette araştırdım ama net bilgi bulamadım. Dersler haziranda bitiyor yazıyor ama bir de staj var staj da eylüle sarkarsa atamalara yetişmez diye düşünüyorum.
Şubat formasyonu hakkında bilgisi olan var mı?
ben sana bilgi vereyim biraz.
bizim okulda 7 +7 hafta süren de var (geçen haziranda başlayanlar)
14 + 14 hafta süren de (onların 1. dönemi bitmek üzere 2 haftaları kaldı)
şubattaki alımda muhtemelen 14 + 14 uygulanacak gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?