Formasyon Konusu

incitanesi_

Hello Sweetie!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
355
101
323
Arkadaşlar çok karışık bir bölüm okuyorum. Bölümden ne isterseniz oluyor yani kpss çok çalışıp memur olabiliyoruz, öyp yapıp akademisyenlik oluyor, formasyon alıp öğretmen olunuyor, özelde çok çalışıp iyi yerlere gelinebiliyor vs. vs. Bu da mezun olacak kişinin kafasını deli gibi karıştırıyor. Düşünmekten uyuyamıyorum ne olacağım diye. Şu sıralarda da formasyonu taktım kafama:
Şubatta formasyon alımı olursa ve ben kayıt yaptırırsam ne zaman bitiyor bu eğitim internette araştırdım ama net bilgi bulamadım. Dersler haziranda bitiyor yazıyor ama bir de staj var staj da eylüle sarkarsa atamalara yetişmez diye düşünüyorum.

Şubat formasyonu hakkında bilgisi olan var mı?

İki donemde bitiyor diye biliyorum 1. Donem dersler 2.donem staj oldugun gore sarkacak gibi gorunuyor

subatta basladim haziranda bitti Allah in izniyle.. staj nisan-mayis gbi oluyor..

ben sana bilgi vereyim biraz.
bizim okulda 7 +7 hafta süren de var (geçen haziranda başlayanlar)
14 + 14 hafta süren de (onların 1. dönemi bitmek üzere 2 haftaları kaldı)
şubattaki alımda muhtemelen 14 + 14 uygulanacak gibi duruyor.

Hayır eğitim kısmı 8 hafta sürüyor geçen yılların tüm programında o yazıyor. Staj kısmını bilmiyorum ben. Bir de şöyle bir şey var dönem başında yani kasımda başlayanlar sadece hafta sonu 2 gün gdiyorlardı. Şubat alımı ise hafta içi 5 günü kapsıyor. Geçen yıl şubat alımına ales şartı getirilmesi söz konusu olduğunda alacak olan kişiler internet üzerinden birleşmiş ve eylüle yetişmeyeceğini söylemiş yök başkanı da eylül atamalarına yetişeceğini bildirmiş nitekim de geçen yıl temmuzda eğitim tamamlanmış. Duyduklarım ve okuduklarım bunlar, sanırım net tarihler açıklanana kadar içimde hep "Acaba" ile dolaşacağım. :/

arkadaşım hepsini yap yüksek lisans yap akademisyen ol formasyon al öğretmen ol kpss ye çalış memurluk için...çünkü böyle yolsuzluğun haksızlığın kol gezdiği işini bilmeyen insanların yönettiği bir ülkede yaşadığımız için her türlü önlemi al garantiye almak için.Şöylede bir dip not vereyim bu söylediklerimin en az birini yapıp yinede işsiz kalan okadar çok insan varki...

kızlar hem çalışıp hem formasyon alan var mı? olur mu yani?tabi yanında birde 3 yaşında oğlum var.
tüm ünv.ler ales şartı arıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…