sizin bölüm neydi?Allahtan bölümümün fen-edb fakültesi yok.
Bizim üniversitede 10 ay sürecek formasyon,diğerlerinden uzun,diğer üniversiteler temmuz sonu bitirip,ağustos atamasına yetiştiriyor,bizim ise ancak şubata...
sizin bölüm neydi?Her formasyon alan da öğretmen olamıyorki..Öyle ya arkadas demis ya parali bir egitim diye. Egitim sistemimizin Saçmalığı aynen..
parayla 8 ayda sertifika sahibi oluyorsunuz. mesela benim bölümümün alternatifi yok. Sadece biz formasyon alirsak öğretmenlik yapabiliyoruz. Eğer vermezlerse bölümün öğretmeni de yok. Sacma sapan işler..
parayi ver atanma hakkini versinler kisaca
Bitirmek üzereyim tatlım şuan da da bir lisede stajımı yapıyorum. Zor değil, ama yorucu. Sabah 8 den akşam 7 ye kadar ders sürüyor. Sıkıştırılmış bir eğitim neticede çok bir verim bekleme herşey senin çabana kalmış. Mezun musun bilmiyorum ama lisans öğrencisiysen daha da zor oluyor. Haftada 5 gün sabahtan akşama kadar kendi okulum, pazar formasyonum ve çarşamba günü stajım var. 6 saat stajdan çıkıp koşarak okula gidip 6 saat da kendi lisans derslerimi dinliyorum. Bitkin bir vaziyetteyim. Mezunsan o kadar zorlanmazsın. Sınavları da normal sınav işte fazla zorlamıyor hocalar. Ayrıca zorluğunu kolaylığını bırak da almaya bak..Formasyon alanlar ya da hala almakta olanlar biraz bilgi verebilir mi,dersler zor mu,nasıl?Sınavlar falan nasıl,zor mudur?
lisans-mezunum..Arkadaşlar hep okulun yanında çok kolay diyorlar,bakalım,az kaldı-4 gün sonra göreceğim.Bitirmek üzereyim tatlım şuan da da bir lisede stajımı yapıyorum. Zor değil, ama yorucu. Sabah 8 den akşam 7 ye kadar ders sürüyor. Sıkıştırılmış bir eğitim neticede çok bir verim bekleme herşey senin çabana kalmış. Mezun musun bilmiyorum ama lisans öğrencisiysen daha da zor oluyor. Haftada 5 gün sabahtan akşama kadar kendi okulum, pazar formasyonum ve çarşamba günü stajım var. 6 saat stajdan çıkıp koşarak okula gidip 6 saat da kendi lisans derslerimi dinliyorum. Bitkin bir vaziyetteyim. Mezunsan o kadar zorlanmazsın. Sınavları da normal sınav işte fazla zorlamıyor hocalar. Ayrıca zorluğunu kolaylığını bırak da almaya bak..
Hayırlı olsun o zaman :)lisans-mezunum..Arkadaşlar hep okulun yanında çok kolay diyorlar,bakalım,az kaldı-4 gün sonra göreceğim.
Teşekkür ederim..Hayırlı olsun o zaman :)