• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

forlutal ader düzensizliği yaparmıııı?

glsncck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
43
5
86
Malatya
selam kızlar geçen ay adetim 10 gün gecikince dr. forlutal (adet söktürücü) verdi 6 gün kullandım kullandıktan 4 gün sonra adet oldum 7 gün adetim sürdü bitti 5 gün sonra dün yeniden adet oldum endişeliyim bu ilacı kullanıpta böyle bir etkisi olan varmı?

ne olur yardım edin:çok üzgünüm::a015:???

merhaba arkadaşım bende aynı sıkıntı içindeyken dk. gittim bana da aynı ilacı verdi adet düzenleyici olarak ilacım bugün bitiyo sonucu bende merak ediyorum

selam kızlar geçen ay adetim 10 gün gecikince dr. Forlutal (adet söktürücü) verdi 6 gün kullandım kullandıktan 4 gün sonra adet oldum 7 gün adetim sürdü bitti 5 gün sonra dün yeniden adet oldum endişeliyim bu ilacı kullanıpta böyle bir etkisi olan varmı?

Ne olur yardım edin:çok üzgünüm::a015:???

slm canım bende üç 4 ay önce doktora gittim iki ay regli olmamıştım bu ilacı verdi doktorum o ay içinde regli oldum ve aynı ay içinde ikinci reglimi oldum ikinci ayı normal ay oldum bu ayda 6 gün geçerek oldu canım heralde düzene sokuyors ki bu şekilde oluyoruzdur ben bu ay doktora gitcem sorcam eğer normal bir şeyse doktorumun bana ilettiğini sizlere iletirim cancanlarım

slm canım bende üç 4 ay önce doktora gittim iki ay regli olmamıştım bu ilacı verdi doktorum o ay içinde regli oldum ve aynı ay içinde ikinci reglimi oldum ikinci ayı normal ay oldum bu ayda 6 gün geçerek oldu canım heralde düzene sokuyors ki bu şekilde oluyoruzdur ben bu ay doktora gitcem sorcam eğer normal bir şeyse doktorumun bana ilettiğini sizlere iletirim cancanlarım

ESCALEScim ben doktora sordum bu durum nomalmi diye normal değil dedi eğer bu şekide düzensizlik devam ederse doğum kontrol hapı vereceğini söyledi birde bende kis varmış ondan olabilirmiş bakalım inşallah düzelir. sanada geçmiş olsun canım.:1hug:

Back
X