• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forever Live Products ürünleri ile alakalı tavsiye istiyorum..

deodat

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
4
0
16
Ankara
Merhabalar,

Ben Forever Live Products diye bir marka ile tanıştım. Diş macunu tamamen doğal. Baldan ve aloe veradan yapılıyormuş. Buna rağmen çoğu kozmetiğe taş çıkartır. Bir de deo stiğini kullandım. Hassas cildimde bile sorun yaşamadım. Koku problemi yaşamıyorum ve ennnn güzeli asla leke bırakmıyor. Oldukça da bereketli bir ürün. Açıkçası bu ürünler markaya güvenmemi sağladı. Bu iki üründen kolay vazgeçebileceğimi sanmıyorum. Ama yine de yağ ve karbonhidrat emilimini engelleyerek kilo vermeye yardımcı haplarından kullanma konusunda tereddütlerim var. Siz hiç kullandınız mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız???

Kesinlikle diş macunu rollon şampuan omega3 hepsini kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim ayrıca süpervizörüm ürünler ile ilgili bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim.

Urunlerin mukemmelligi tartisilmaz.ben de kullaniciyim.5 yildir mutlaka her gun besin tamamlayicilarini iciyorum.sadece kendim de degil 5 yasindaki kizim bile hemen hemen tum urunleri tuketiyor.mesela dogdu dogali onun sampuan ve sabunlariyla yikadim.omega 3 hergun mutlaka.zayiflama urunleri icin de eger dogru kullanirsan vucudunda su ve vitamin kaybetmeden saglikli kilo verirsin.amacin sadece zayiflamak olmasin.saglikli zayiflamak olsun.

Back