bilen duyan gören yokmu kıslar yaa bayram gelıyo bacaklarımı örcem yakında :)))
:roflol::roflol:
örecen misırnaşık şey
canım ben de gördüm o kiti ama sana şunu diyim ısıtıcısını bilmem ama o ağdanın kullanımı çok zor geliyor bana çok yapış yapış oluyo ya da ben beceremedim bilmiyorum
onun yerine sesu nun ılık sirli ağdasını tavsiye ederim hem kolay kullanımlı hem kolay temizleniyo hem de güzel kokuyo portakal kokulu olanı
sen bilirsin yine de cnm
tesekur ederım cnm kaydirigubbakcemile5sen ısıtıcısnımı aldın yoksa sir agdasını mı anlamdımkafamçokkarıştıcanım ben for you daki sir agdadan aldım kollarım bacaklarım için kullanıyorum .ısınmasından ve tüyleri tamamen temizlemesinden çok memnunum ..tavsiye ederim tatlım
nasıl bi ısıtıcı kızlar elektiklimi nası fisfisfis
ewt elektrikli, roll-on agdanın sıgabilecegi buyuklukte, çok yer de kaplamıyor yani. kullanışlı gibi görunuyor ama emin değilim :)
geçen sene almıştım for youdan.hiç mmnun kalmadm hiç ısıtmıyor kaynamış suda bekletmk bile daha çok işe yarıyor.ben hiiç ama hiç tavsye etmem
yaaaa eliiifffffffffffff bu nsl bişey bende almak isterim kullanışlıysa.yeni epilatör aldım resmen sivilce bastı beni ağda yapmak istiyorum bende.bu sir ağda makinesi deil galiba sadece sir ağdayı ısıtan bişey herhalde içinde de ağda v.s. falan var herhalde.roll-on lu sir ağdalar kullanışlı ama ondan mı eliffffffff kıs kaç tane f var allah iiliğini versin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?