Saç Şekillendiriciler fönün saça zararını en azna indirmek?

angelina34

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
140
3
296
İstanbul
saçlarımıa çok zarar veriyo fön çok kırıklar oluşuyo. asnırım yeterince bakımı yapamıyorum. haftada bi bile zaar veriyo kaldıramıyo saçım.

ısıdan koruyucu kremler spreyler var bunları kullananlar söyleyebilir mi etkilerini?

nasıl bişiler kullanmalıyım sizce, yardımcı olursanızı sevinirim saçım düz ve ince teli ama canlı görünüyo ve parlak.

Fönü biraz aza indirseniz nasıl olur .. Sık sık çekmeyin derim, saçınız nefes alsın kendi halinde kalsın ...

Yakıyor, eritiyor fön ya

Gerektiği yerde, gerektiği miktarda

Fena o zaman .. Eminim güzel paylaşımlar olacaktır .. Arkadaşlar tarafından..

Benim saçlarım da seninkiler gibiydi.
Böyle incee hemen kuruyan tip .
1. olarak düzleştiricimi dön makinemi değiştim. Aldıpım ürünlerin faydasını gördüm.
Düzleştirici kullandığımda 170 cnin üzerine çıkmadım

Banyodan sonra saçım ıslakken 5 6 fıs gliss ısıdan koruyucu sıkıyorum birde . Sonra pantene koruycu ve şekillendiri 7/24
Şimdi haftada 2 kez yapıyorum ve saçlarım sapasağlam .
Tavsiye ederim canım umarım kısa sürede çözersin sorununu

fön çekmeyeceğin halde mi koruyucu sıkıyosun? sen de gbayağı şey kullanmıyo musun ama hem elidor şekillendirici hem fön?

fön artık etkilemiyo mu saçlarını kırılma cansızlaşma olmuyo mu?

fön çekmeyeceğin halde mi koruyucu sıkıyosun? sen de gbayağı şey kullanmıyo musun ama hem elidor şekillendirici hem fön?

fön artık etkilemiyo mu saçlarını kırılma cansızlaşma olmuyo mu?
ısıdan koruyucuyu az da olsa sıkıyorum .
hiç bişey değilse kuruturken sıcaklığa maruz kalıyorlar.

Sinameki bakımı uyguluyordum bir ara . Oda baya iyi geliyor .
şimdi saçlarım sapa sağlam maşallahları var
Şekillendiriciyide fön çekiceksem veya düzleştiriceksem kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…