Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
kızlar, benim saçım incetelli ve az.çok sorun yaşıyorum, şekillendirmekte.uzatmak istiyorum çok geç uzuyor
hemde uçlardan kırık.genelde düz kullanıyorum.ama düzleştirince de koparak azalıyorlar.çok uzun zamandır düşündüğüm modeli yani '' beachm modeli'' (önü uzun arkası kısa) olarak dün kestirdim.hem kendim çok beğendim.hem de çevrem çok yakıştığnı söyledi.yüz şeklime uygun bi model...eveettt gel gelelim sorunuma.saçımı gün aşırı yıkıyorum ben.ve her zaman fön çektirme gibi bi fırsatım olmuyo.çünkü 8 de işbaşı yapıyorum.
bu model de fön isteyen bir model.kendim ne kadar uğrşsam da fönlü havası veremiyorum.yani yıkayınca kesilikle uğraşmam gerek.ne yapmalıyım.nasıl kullanmalıyım.şimdi saçlarım kısacık.fönlü haliyle güzel....ama fönsüz.....çok berbat.....
((acil çözüm istiyoruummmm...
ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
canım brezilya fönü yaptır yada malzemesını alıp evde kendın yapabılırsın.benım sacımda dalgalı ama uzun,evde kendım brezılya fonu yaptım yıka ve cık modundayım cok rahat ve saca bakım yapıyor ısıl ısıl oluyor yanıklarıda tedavı edıyor.tavsıye ederım
bu sitede kuaförden saç uzatacak formül diye bir başlık var ben sana onu önerebilirim. şahsen 1 ay yaptım şimdi dinlenme aşamasındayım haftaya tekrar başlicam saçı hem çok besliyo hemde uzamasına yardımcı oluyo.
bu sitede kuaförden saç uzatacak formül diye bir başlık var ben sana onu önerebilirim. şahsen 1 ay yaptım şimdi dinlenme aşamasındayım haftaya tekrar başlicam saçı hem çok besliyo hemde uzamasına yardımcı oluyo.
odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
anladım canım, çok teşekkür ederim.kendi kuaförüm bana bir kaç ilacın karışımından oluşan bi kür söyledi.onu uygulayacağım.doktorların yazdığı bir ilaç.bakalımm.uzasın tam şeklini vericez.nşallah güzel olur.
canım brezilya fönü yaptır yada malzemesını alıp evde kendın yapabılırsın.benım sacımda dalgalı ama uzun,evde kendım brezılya fonu yaptım yıka ve cık modundayım cok rahat ve saca bakım yapıyor ısıl ısıl oluyor yanıklarıda tedavı edıyor.tavsıye ederım
Siz evde nasıl yaptınız bunu :44:
ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Siz evde nasıl yaptınız bunu :44:
canım brezılya fonunun ana malzemesı olan keratını aldık,sacımızı sulfatsız sampuanlay yıkayıp uyguladık.sac bakımında kullanılan urunler bolumunde evde brezılya fonu yapmanın ıncelıklerı topıkı var bı bak detaylar orda.derdının dermanı buymus gıbı gelıyor bana canım