- 15 Haziran 2011
- 214
- 32
- Konu Sahibi ballparmak
uzun süre kalıcılık sağlayan fondoten markası öneriniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun süre kalıcılık sağlayan fondoten markası öneriniz var mı?
Cilt tipinizi soylerseniz oneririm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yağlı canımm
Kesinlikle rimmel london stay matte fondoten o halde :) ustunede stay matte pudrayla sabitlerseniz cok memnun kalirsiniz. Watsonslarda bulabilirsiniz bu markayi ve oldukca uygun urunleri var. 16 lira fondoten 14 lira da pudra olmasi lazim. Fakat watsons indirimi yakalarsaniz yari fiyatina bile alirsiniz :)
oo süperrrr kalıcı olur mu dersin 2-3 saate birsey kalmıyor suratımda maybelline kullanıyorum hiç memnun değilim
Pudrayla kullanildigi takdirde 12 saat kalicilik vaad ediyor. Ben sadece fondotenini kullaniyorum hic 12 saat suratimda kalmadi ama memnunum kaliciligindan :) oldukca dogal bir gorunum sagliyor. Ayrica fondoteni uygularken yine watsonslarda ve gratislerde satilan 4 - 5 liraya alabilcginiz makyaj sungerleriyle uygulamanizi oneririm bu dogalligi daha da sagliyor :)
gratisten aldım canım süngerim var. geçen hafta indirim büyüktü orada da. vaad ediyor ama sonuç alamadım ben bu vaadlerden bir türlü cok sıkıntılıyım su duırumdan makyajım suratımda durmuyor hiç mac ruj maybelline rimel kullanıorm yani bende mi sorun anlayamadım rimel neysede rujda hemen gidiyor
Cildiniz yagli oldugu icin cilt kusuyor olabilir bazla yaparsaniz makyajinizi daha kalici olur sanirim. Mat rujlar digerlerine gore daha kalici olur bi deneyin isterseniz :)
kille yıkıyorum kurusun diye saol canıımm :)
Rica ediyorum umarim stay matte'den memnun kalirsiniz :)
umarım cokta uygunmuş kuaföre gidince gayet guzel kalıyor ben mi makyaj yapmayı beceremiyorum acaba
Makyajinizi bitirdikten sonra Mac Fix+ kullanabilirsiniz makyaji sabitler
çok saolll canımmmm süpersinnn