Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondoten yüzümden akıp gidiyor

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
kızlar makyaj yapıp dışarı çıkıorm en fazla 2 saat sonra yüzüm yağlanmaya başlıyor.yüzüm kararmış gibi oluyor.kırmızı sivilce lekeleri ortaya çıkıyor..buna bir çare varmı.çok moralim bozuluyor.makyaj yapıp saatlerce aynı yüzle dolaşmak istiyorum bende:gitme:

canım bence o kullandığım fond. ile alakalı birşey. cildin yağlı ise fond. de yağlıysa ondan oluyordur. ben clinique kullanıyorum çok da memnunum. ayrıca fond. üzerine pudra uygularsan fixlemiş olursun ve yağlanmayı da az da olsa durdurur.

ewet cnm şimdi dışarı çıkıcam pudra almaya..flormarın pudrasını herkes çok övüyo.inş derdime çare olur.yoksa kafayı yicem mafoldumben

canım mutlaka tüm yüzünde denet ve o arada birşeylere bakıp zaman geçir azcık... bazı pudralarda malesef cildin yağlı görünmesine sebep oluyor. evet flormarınkini çok beğeniyorlar ama benim cildim çok hassas olduğundan shiseido kullanabiliyorum pudrada.opuyorumnanaktan

hemen alın diye insanın gözünün içine bakıyolar psikolojik baskı yapıolar cnm sinir oluyoorum bu sefer beğenmezsem direk sölicem bıktım çünkü ben çıkıyorum inş çare bulurum cnm çok saol:ecrin_bebek:

kız şimdi kullan ewe gidince memnun kalırsan alırsın dedi.veee sonuç gene hüsran napıcam bennnn gene akmış bi suratla dolaşıyorumm:gitme:

cnm cilt tipim yağlı şuan sivilce yok ama kırmızı izleri kaldı maybellıne kullanıyorum?
fikrin ne cnm uygulamaya hazırım hemen bıktım çünkü mirmirmirmir

cnm cilt tipim yağlı şuan sivilce yok ama kırmızı izleri kaldı maybellıne kullanıyorum?
fikrin ne cnm uygulamaya hazırım hemen bıktım çünkü mirmirmirmir

sabah/aksam limonu bi pamuga sık azicik da su damlat üstüne ve bununla sil cildini tonik niyetine
maybelline fondoten konusunda başarısız
yazın fondoten kullanımı kışa oranla daha riskli ve daha zordur
iyi bir marka secip üstüne sabitleyici yada altına baz uygularsan sorun kalmaz
fakat dediğim gibi yazın fondoten kullanmak iyi bi fikir değil
concealer + pudraya yönelmeni öneririm
bunun içinde flormar falan değil git max factor creme puff yada mac studio fix al

cnm şu baz olayı için hangi markayı önerirsin..pastelinki güzel diolar fikrin nedir..yada önerebileceğin
bir marka varmı ??

maybelline nin fondotenleri genelde yagli ciltlerde pek iyi durmuyo.
aslinda fondoten bir sure zaten yuzun emdigi icin ya yaglanir yada bi muddet sonra akmis olur, yaniucmus mu ne diyelim. yuzunun tipinegorede sonuc olur, burdaki sonucta sende yagli olani..

fondotenin ustune pudra denesen belkide azda olsa yardimci olur.
birde sikistirilmis pudra fondotenler var..onlarda yagli ciltler icin cok uygun..

hatta bircok fondoten var yani yagli ciltler iicn parlamayi onlemek icin, sanirim birsuru magzadan sorabilirsin. mac ve avonun urunlerinin methini cok duydum, istersn bir dene..

ordaki saticilara kucuk paketin icine denemelik 2/3 damla katmalarini rica et. hem evde rengine hemde gun icinde nasil duruyoyuzunde ogrenmis olursun

X