Ben de silky touch kullanıyorum şuan fondotenin üzerine ama cildim bozuldu gibi geldi bana
Ben de silky touch kullanıyorum şuan fondotenin üzerine ama cildim bozuldu gibi geldi bana
Umarım minerali almissindir :) onun dışındakiler gözenekleri yag ile dolduruyor gonul ister organik kullanmak ama gel gor fiyatları uçuk indirim yakalamak lazım :) umarım guzeldir haberleri bekliyorum :)Bu pudrayı ilk aldığımda sürmüyodum ama sonra cc krem sürmeye başladım üstüne pudra sürdüm aslına bakarsan stresten oluyo cildim böyle sanırım pudrayı suçlamamak lazım :) bugün de pastel silky dream fondoten aldım yarın sürücem bakalım o nasıl...
Yok canım mineralli almadım silk dream fondotenini aldım çok doğal durduğunu söyleyebilirim bb krem gibi bir kapatıcılığı var üzerine de pudra geçmiştim 5 saattir yüzümde kalıcılığı orta derece iyi diyebilirim bu arada cildim karma ve yer yer pullanmalar var bunu saklamakta fena değil ayrıca bazı fondotonleri sürdüğümde cildim emiyordu ve o pullanmalarda fondoten birikmiş gibi oluyodu bunda çok hafif oldu ki bu benim için çok önemli böyle işte canımUmarım minerali almissindir :) onun dışındakiler gözenekleri yag ile dolduruyor gonul ister organik kullanmak ama gel gor fiyatları uçuk indirim yakalamak lazım :) umarım guzeldir haberleri bekliyorum :)
Kızlar bundan daha önce garnierin ve meybelline fondoten ve pudra kullandım ve yüzüm sivilcelenmeye başladı rezil bi hal aldıbir gün watsons mağzasının önünden gecerken indirim olduğ fark edip bende yeni bişeyler denemeye karar verdim ben loreal bakınırken (ücretleri ucuk tabi) bir görevli bana senin cildib sorunlu mineralli fondöten kullanman lazım onlar yağlı dedi neyse bana Golden Rose Mineral make up fondöten verdi ve yanında silky touch pudrası iki yıl oldu fondoten var hala pudram bitmek üzere ama sonuç MÜKEMMEL:) Ve cok pahalı da değil 12 tl civarı sanırsam hatırlamıyorm kesinlikle denemelisinizzzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?