Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondoten ve kapatıcı önerisi beyaz tenli hatunlar için.

electra_

Guru
Pro Üye
4 Ekim 2009
1.833
287
38
merhaba arkadaşlar.
ben sizden fondoten ve kapatıcı önerisi isteyeceğim.
şimcik ben beyaz tenliyim yani öyle hayalet beyazı değil ama beyazım yani.
t bölgem ve çene kısmım yağlı yanaklarım kuru karma ciltliyim.
sarı alttonluyum.
malesef alnımda ve çenemde muhakkak kadrolu 4-5 sivilcem bulunur.
hafiften yanaklarımda çillerimde var.
artık karar verdim bunları kapatacam ergenliğe girmiş gibi dolanmayacağım ortalarda :KK70:.
sizden isteğim günlük kullanıma uygun kapatıcılığı gayet iyi böyle aydınlık bir ifade veren bir fondoten ve kapatıcı önerisi.
göz altlarım çok sıkıntılı değil ama sivilceler için iyi bir kapatıcı lazım.
cevap yazan ellerinize dert değmesin şimdiden teşekkürler.:KK71:

Ben de beyaz olarak :) maybelline New York affinitone3 numara kullanıyorum memnunum yanı. Güzel duruyor ve kapatıyor ama sivilcene gün boyu dayanr mi bilmiyorum

Pudra olarak max factor cream puff önerebilirim. fondöten ve pudra özelliği birarada olduğundan kapatıcılık özelliği gayet iyi.Her türlü cilt tipi için uygun.Mat bir bitirişi var.

teşekkürler hanımlar önerilerinize en kısa zamanda inceleyeceğim. :KK71:

bir el atın hanımlar yok mu yahu şöyle şöyle ürünler var vuuhuuu süper diyen.:KK3:

Son düzenleme:
Golden Rose - liquid powder mineral foundation diyorum kesinlikle. Şuana dek kullandığım en iyi fondöten diyebilirim. Markaya bakıp ne kadar iyi olabilir ki dediğime epeyi pişman etmişti beni :KK17:

aynı beni ve cildimi anlatmışsın.Shiseido kullanıyorum ben ve memnunum

aynı beni ve cildimi anlatmışsın.Shiseido kullanıyorum ben ve memnunum

sheseidonun hangisini ve hangi numarasını kullanıyorsun acaba.
ben bir tanesini denemiştim ama görevli kız ten rengime göre biraz koyu bir fondoteni uygulamıştı sanırım eve geldiğimde koyu gelmişti gözüme.

Ben de beyaz tenliyim, boby brown ve bourjois perfect öneririrm. Boby brownun fondoteni sarı alt tabanlı beğeneceğini düşünüyorum.

bende beyaz tenlıyım. MAYBELLINE MAYBELLINE AFFINITONE FONDÖTEN oneririm

Son düzenleme:
estee lauder double wear çok güzel bir fondoten.
mac çok iyidir.bir ara ysl touch eclat da kullanmıştım,kapatıcılığı çok fazla değil ama güzel bir ışıltı veriyor.
dior nude da aynı şekilde,parlaklığı daha da çok.sivilce üzerine kapatıcı uyguladıktan sonra kullanabilrsin.

miskokulum .!.:
I 20 yazıyor canım

teşekkür ederim :KK71:

İNCİR .!.:
Ben de beyaz tenliyim, boby brown ve bourjois perfect öneririrm. Boby brownun fondoteni sarı alt tabanlı beğeneceğini düşünüyorum.

bobbi brown makyaj dersleride veriyormuş ücretli ve ücretsiz seçenklerle. ona katılıp ürünlerini denemekte istiyorum ama çokta çekingen bir insanım böyle şeylerde. özellikle corrector-concealer kitini çok merak ediyorum. burjois Türkiye pazarından çekildi sanırım.
teşekkür ederim önerin için :KK71:

geoshuk .!.:
bende beyaz tenlıyım. MAYBELLINE MAYBELLINE AFFINITONE FONDÖTEN oneririm

teşekkür ederim :KK71: maybelinnenin aklımda aydınlatıcısıda var. fondotenine da bakayım.

quarta .!.:
estee lauder double wear çok güzel bir fondoten.
mac çok iyidir.bir ara ysl touch eclat da kullanmıştım,kapatıcılığı çok fazla değil ama güzel bir ışıltı veriyor.
dior nude da aynı şekilde,parlaklığı daha da çok.sivilce üzerine kapatıcı uyguladıktan sonra kullanabilrsin.

esteenin rengini denedim tenime uyumluda buldum ama sürünce sanki yüzüm donmuş gibi hissediyorum mimiklerimi bir süre oynatamıyorum. zamanla vucut ısısıyla yumuşuyor gerçi. o yüzden ikilemde kaldım. acaba kapatıcılığı yüksek fondoten yerine orta seviyeye yakın bir fondoten ile iyi derecede kapatıcı bir concealera mı yönelsem diye düşünmeye başladım. teşekkürler önerin için :KK71:

Maybelline Affinitone 24 H kullanıyorum memnunum da. Cilt tipim seninle aynı fakat bu fondotenin renk skalası normalllere göre koyu biraz. Mesela ben Ivory alırdım hep bunda Ivory çok koyu geldiği gibi en açık ton olan Cameo kullanıyorum o bile koyu geliyor biraz. Çok aşırı beyaz değilim.

X